"UŽIVAM U TOME ŠTO MU RADIM, UPOZNALA SAM NOVU SEBE" Anđela konačno progovorila o svojim izlivima ljubavi, pa priznala da je ponosna na to!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Voditelj Marko Đedović je u "Šiša baru" ugostio Anđelu Đuričić koja je otvorila dušu o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

- Ja stvarno ne znam šta je bio problem. On u meni budi veliku emociju i ja ne mogu na svakih sedam dana, nisam ja robot - rekla je, pa nastavila:

- Tu krenemo da se raspravljamo i kaže mi da smatra da nisam trebala da komentarišem jer je on nervozan,a opet imam i ja svoje probleme i odnose međuljudske. Pritom mu ja sa tim ne pravim nikakve probleme i on bez razloga kreće da bude bezobrazan i da mi izgovara neke reč i videla sam da je bolje ja da se sklonim. Kaže mi da mi je sve rekao samo kako bi me uvredio. Bilo mu je samo to što sam ja iskomentarisala kod Ivane i što sam iskomentarisala malu Valentinu koja me je ogovarala i haljinu Majinu. Uglavnom nije bilo problema oko mene. Onda je pričao sa Anom, ona mu daje neko pismo, ja gledam. Posle je došao do mene da razgovaramo i ja sam sutradan kod Drveta rekla da sve zavisi od toga kako se on postavi i on je svoju krivicu priznao. U stvari samo se problem sa Anom slomio na meni jer sam mu najbliža - rekla je Anđela.

- Gledali smo tvoje izlive ljubavi, brisala si ga maramicama, ljubila ga. Šta ti se najviše sviđa? - pitao je Marko.

- Ja ne znam šta ja uradim u trenutku, samo mi dune spontano. Meni je to preslatko, upoznala sam novu sebe. I svaki deo tela volim, poljubila bih i pomazila. Uživam u tome što mu radim - rekla je Anđela.

OVO NIJE OČEKIVALA Milici Veselinović stiglo iznenađenje, zadrugarka van sebe od sreće! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading