ANĐELA I ZVEZDAN SPREMAJU TAJNO VENČANJE?! Moka se izlanuo i razotkrio sve, a ovo je plan!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić od samog početka Zvezdanove veze s Anđelom bio je taj koji je podržavao njihovu ljubav. I dok su svi osuđivali i pljuvali mladu Crnogorku on je bio uz nju, govoreći da je pravi izbor za njegovog sina.

ANĐELA I ZVEZDAN SPREMAJU TAJNO VENČANJE?! Moka se izlanuo i razotkrio sve, a ovo je plan!

Foto: Printscreen/instagram

 

A, da se njegovo mišljenje nije promenilo govori poruka Moke Slavnića, koju je ovaj put uputio Anđelinim roditeljima.

– Draga dijasporo, dragi Bungiši, draga Dragana, želim da se oglasim u vezi Anđele i podrške sa moje strane. Bungiši, hvala na ovoj majici, duksu, džemperu To je samo jedna od stvari koje ste mi poslali. Voleo bih da se ne trudite mnogo, nije mi potrebno. Što se tiče Anđele, ja sam je podržavao od početka, i kad su njeni roditelji bili protiv nje ja sam je podržavao.

– Kad je raskinula sa Zvezdanom, ja sam je podržavao. Bio sam uz nju kad je cela „Zadruga“ bila protiv nje, tako će biti do kraja. Gledam je kao ćerku. Njeni roditelji nisu razumeli da je svojatam. Ja je svojatam i želim joj sreću na način koji ona želi. Drago mi je što su ponovo zajedno – rekao je Moka.

Mnogi veruju da će upravo slavni košarkaš biti taj koji će uticati na Zvezdana da i posle Zadruge nastavi vezu s Aneđelom, a neki čak prognoziraju da će je čak i oženiti, kako bi sačuvao njenu čast.

ANĐELA SE SKANDALOZNIM PRIZNANJEM DIREKTNO OBRATILA PORODICI Ovo joj nikada neće oprostiti, izabrala je Zvezdana pored njih!

Komentari (0)

Loading