OGLASIO SE MOKA, PA UPUTIO PORUKU ANĐELINIM RODITELJIMA! Slavnić ponovo nije štedeo lepe reči za Đuričićevu, a posebno se osvrnuo na jednu stvar
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić uvek je isticao da podržava ljubav svog sina Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Štaviše, tokom sinovljevog prisnog odnosa sa Majom Marinković, Moka Slavnić je otvoreno stao na stranu Anđele.

Kako su se Anđela i Zvezdan pre nekoliko dana ponovo pomirili, Moka se oglasio prvi put i priznao kako se oseća posle svega što se desilo. Ovim putem se obratio Anđelinim roditeljima i poslao otvoreno pismo javnosti o pomenutom pomirenju.

-Draga dijasporo, dragi Bungiši, draga Dragana, želim da se oglasim u vezi Anđele i podrške sa moje strane. Bungiši, hvala na ovoj majici, duksu, džemperu To je samo jedna od stvari koje ste mi poslali. Voleo bih da se ne trudite mnogo, nije mi potrebno. Što se tiče Anđele, ja sam je podržavao od početka, i kad su njeni roditelji bili protiv nje, ja sam je podržavao. Kad je raskinula sa Zvezdanom, ja sam je podržavao. Bio sam uz nju kad je cela "Zadruga" bila protiv nje, tako će biti do kraja. Gledam je kao ćerku. Njeni roditelji nisu razumeli da je svojatam. Ja je svojatam i želim joj sreću na način koji ona želi. Drago mi je što su ponovo zajedno - rekao je Moka putem Instagrama.

"ŠTA JE SA ANOM" Zadrugar ne može da shvati poteze Ćurčićeve, pa opleo: Pogazila je sve što je sveto, ne može je niko oprati!

Komentari (0)

Loading