"ŽENA SA DETETOM, NIKADA U ŽIVOTU" Sramna izjava Bokija Simića zgrozila javnost, niko ne može da veruje da je ovako nešto izgvorio
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bojan Boki Simić je tokom razgovora sa Slađanom Lazić istakao kakav je život vodio i šta ne može da podnese u ljubavnom odnosu sa drugom osobom.

Kad počnu probemi,zbogom i prijatno - rekla je Slađa.

Znači posle ovoliko godina, nikada više, makar ceo život bio sam, žena, devojka sa detetom, nikada u životu. Ja živim život kakav živim, ja sad odem i nema me dva dana. Hoćeš to da prihvatiš ili ne. Ne možeš da sediš sa mnom i još deset nas i pričaš ti tu sa nama. Važno ti je brate manikiri, pedikiri, ku*ci palci. Tebi je važno da u kući bude sve namireno - govorio je Boki.

Ne treba ti pritisak u životu - kazala je Slađa.

Ja sam imao pakao u životu, druže ajde da se pozdravimo. Pakao od života. Ta glupača je mislila da ću da je oženim, koga bre da ženim, pu*i bre ku*ac - kazao je Boki.

Ja sam mogao da stavim glavu na panj za neke stvari, ali ljudi se pro*urče, za mene su to brate devijantne osobe. Nevaspitane, devijantne, stvarno mi je muka od mnogih budaletina u životu - kazao je Boki.

JAVNO UCENJUJE PRODUKCIJU Zvezdan Slavnić postavio ultimatum čelnicima Zadruge, javnost zgrožena!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading