"MILJANA JE PRODAVALA MARIJINO ZLATO ZBOG KOCKE" Otkrivamo sve mračne tajne porodice Kulić, evo kroz šta su prošli zbog ćerkinog poroka
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić ni nakon izlaska iz Zadruge 6 ne može da pobedi svoj najveći porok!

Iako je do sada tvrdila da se kockala isključivo na nagovor bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, Miljana je nedavno uhvaćena u jednoj kockarnici dok je sama sedela za aparatima u koje je ubacivala novac.

Koliko joj je kockanje ušlo u krv, svedoči izvor blizak porodici Kulić, koji je za Rijaliti plus ispričao da je Miljana u svojim najtežim danima potkradala i sopstvene roditelje.

- Miljana je neviđeni fanatik kada je kocka u pitanju, a s tim porokom počela je pre skoro pet godina, kada je izašla iz rijalitija sa Lazarom Čolićem Zolom. Od tada se nije smirila - rekao je naš izvor na početku razgovora za Rijaliti plus. Miljana je u svojoj kratkoj kockarskoj karijeri izgubila na hiljade evra, a kako naš izvor otkriva, osim svog, Kulićeva je trošila i tuđi novac.

- Dešavalo joj se da izgubi po 3.000 evra na noć i da kući ode bez dinara, ali joj je uvek polazilo za rukom da nađe pare. Njena majka Marija je ispričala da je Miljana čak i prodala televizor iz stana čiji je vlasnik Sinišin prijatelj. Stara je priča da je čak založila i Zolin kompjuter, ali i da je veliki deo novca koji je zaradila u Zadruzi izgubila na ruletu - rekao je naš izvor, i dodao da je Marija ipak zaboravila da ispriča da je njena ćerka krala stvari i iz svog doma.

- U njihovoj kući najviše je stradalo Marijino zlato. Marija je žena koja voli nakit, pogotovo zlatan, i godinama je dosta novca ulagala u to, a Miljana je koristila svaku priliku da opljačka rođenu majku. Marija to ne želi javno da prizna jer ju je sramota. Jednom prilikom su se žestoko posvađale zbog toga, a Miljana je obećala majci da će joj sve vratiti - šokirao je sagovornik izjavom, pa dodao da je Miljanino stanje krajnje alarmantno.

- Ona prosto voli da se kocka, uživa u tome, time hrani dušu. Zapadne u taj kockarski vrtlog čim uđe na vrata kockarnice. Otežavajuća okolnost u celoj priči je ta što joj ni sadašnji dečko Nenad Macanović Bebica ne može to da zabrani. Čak je nekoliko puta išao s njom u kockarnicu, iako je to nešto u šta njena majka ne želi da poveruje - zaključio je izvor za Alo!.

 Marija: Novac sam krila u gaćama

Marija Kulić često ističe da je preuzimala drastične mere kako bi stala na put svojoj ćerki.

- Svim beogradskim i niškim kamatašima sam rekla da joj ne daju novac jer ja neću da im to vraćam. Ona ima dijagnozu, a oni su našli budali da daju novac. Bilo je trenutaka kada sam novac morala da krijem u gaćama zbog nje. Posle sam ga nosila u banku i čuvala u sefu, a haos bi bio kad bi ona to saznala - ispričala je Marija.

"SPAVA NA TVOJOJ POSTELJINI" Slađa teši Maju zbog pomirenja Zvezdana i Anđele, Marinkovićeva otkrila koji joj je sledeći korak

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading