ZASTAĆE VAM DAH KADA VIDITE KAKO IZGLEDA LUKSUZNA KUĆA FILIPA CARA Sve je uređeno po poslednjoj modi, Aleksandra žudi da kroči u nju! (FOTO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car jedan je od najkontroverznijih učesnika najgledanijeg rijaliti šou programa u regionu, "Zadruge". Svojim prvim pojavljivanjem osvojio je simpatije kako gledalaca, tako i nežnijeg pola.

Postao je jedan od najvećih zavodnika u Beloj kući, a mnoge devojke sa kojima je bio maštale su da po završetku rijaltiija nastave život sa njim, ali u Crikvenici odakle je rodom.

Međutim, nijedna od njih nije dočekala da vidi njegov luksuzni dom, a on je po izlasku iz prethodne sezone otvorio vrata svog porodične kuće i pokazao kako izgleda vila na primorju.

Na svom Instagram profilu objavio je letos stori na kom je napisao "Da li sanjam ili sam tu". Možemo primetiti da je mislio na svaki detalj prilikom uređivanja, a da li će se njegovoj trenutnoj izabranici Aleksandri Nikolić sa kojom ozbiljno planira da nastavi vezu van rijalitija svideti njegov dom, sačekaćemo da vidimo.

U OVOJ TROŠNOJ KUĆI JE NEKADA ŽIVELA MILJANA KULIĆ Od učešća u rijalitiju zaradila ogromnu svotu novca i promenila potpuno sve! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading