ZORICA RASKRINKALA ZVEZDANA! Evo šta je Slavnić krišom uradio Ani Ćurčić, potrudio se da za ovo niko ne sazna
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Zorica Marković prepričavala je Peci i Neci Laziću kako je Zvezdan Slavnić ispao veliki čovek prema Ani Ćurčić danas kad ju je odveo kod Zorice da joj saopšti kakva se tragedija dogodila u Srbiji.

-Kaže da joj ja saopštim jer zna kako će da reaguje. On ju je probudio i rekao joj da ide do mene, ona sva izbezumnjena počinje da plače i ja joj saopštim. On je kasnije došao, gleda u nju i pita je je l' okej. To ne razumeju idioti koji igraju rijaliti. Ne razumeju da je tu dvoje ljudi koji su toliko godina bili zajedno. Meni se dopada što oboje imaju ljudskosti, mere temperature i ovo danas - rekla je Zorica.

-Ne znam šta je ljudima čudno da se neko druži sa obe osobe - rekao je Peca.

-Ivan čovek tokom deljenja budžeta 15 puta spominje narod i publiku. To je bolesno opterećeno, bolesno. Rekla sam Matoroj da sve treba da ih bude sram. Njegovo nezadovoljstvo jer mu nije došlo ljudi. Zamisli ti šta je devojka od 24 godine (Anđela) spremna da izgovori, unela mi se u facu, bacila naočare. Namerno me izaziva, a meni mozak radi brzinom svetlosti. Već krećem da se tresem i gledam da se ne osramotim i na kraju meni radi svest majke i roditelja da je ona nečije dete - rekla je Zorica.

-Šta sam joj ja tad radio, sedao na krevet, mazio kosu, urnisao je, a ona je meni rekla da pušim ku*ac bratu i da balavim. Pita me što balavim, kaže je l' to bratova spe*ma. Tad sam joj rekao da je jahačica apokalipse, iskonsko zlo - rekao je Neca.

-Nažalost - rekla je Zorica.

-Rekla mi je da pogodim u wc šolju, ja sam joj rekao: "Kao što je Zvezdan tebi u usta" - rekao je Neca.

STRAVIČNA ŽIVOTNA PRIČA ANE ĆURČIĆ Otac je ostavio kada je imao godinu dana, vratio se nakon 18 godina, a evo šta je njena majka trpela u braku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading