SLEDI MU TUŽBA Zorica Marković će uzeti sav honorar cimeru, otkrila je zbog čega će pokrenuti postupak
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je emisija "Izbor potrčka". Zadrugari su komentarisali podelu budžeta ovonedeljnog vođe Ivana Marinkovića. Nakon Nenada Lazića, Ana Ćurčić je dobila reč:

-Očekivano ja sam dobila mali budžet. Njegova podela je bila lajfkouč momenat. On je ljude oko mene komentarisao zbog mene u lošem kontektstu. Meni je jako zasmetalo kada je Zvezdanu rekao da mu zamera što nije ostao sa Anđelom, a mene je izvređao kako sam ja pokazala drugo lice, kako sam pokvarena. On je mene hteo da ponizi jer sam opsovala, ali njegova rečenica da to što se meni desilo nemam nikakvu težinu. Meni nije bilo jasno što je rekao da sam ja ciljano krenula da se družim sa pojedinim ljudima. On i ja imamo nikakav odnos, a veoma je podmukao - rekla je Ana.

-Repriza našeg odnosa, ali to nisam očekivala. Ja sam rekla da je Ivan Marinković jedan jedni rijaliti promašaj Lepog MIće. Poštujem ljude koji ga podržavaju, ali njegava podela je bila predosanda, nisam mogla da slušam njegove budalaštine. Napadao je žene, a muškarcima kao i uvek ćuti. Njega boli moje prijateljstvo sa Anom, ja nikome ne čutim, na psovke uzvraćam psovkama. Jeste on pokušao da se približi Ani, ali nije uspeo. On je njoj crpeo energiju, i ja sam to skontala. Sve radi radi plasmano pa pravi priču za dalje, a o Mikici ima loše mišljenje. On je za mene rekao da sam zlo, a ja nikome nisam zlo nanela, to ide njima na čast i obraz. Ja sam za njega malo dete koliko on manipiliše. Razmisliću o tužbi, ali iskreno hoću da ga tužim jer je rekao da sam se ja ku*vala a da su moju decu drugi gajili. Moram da dodam da su suze Marije Kulić danas bile iskrene kada je imao izlaganje o Željku, ali njegove nisu. Razumem to ponašanje na Farmi jer se nije treznio, ali nadam se da se izlečio, jer će tako zadržati onu ženu koja mu je poslednji voz - rekla je Zorica Marković.

IZDAO ME ZBOG DEJANA! Zadrugari ostali zapanjeni nakon priznanja Aleks Nikolić, prisetila se Dragojevića, pa otkrila ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading