"SADA SE OSEĆAM KAO DA LETIM" Dejan Dragojević otkrio kako su reagovali kada je priznao da se klanja Alahu, a evo da li ga je Dalila nagovorila na to!
Foto: Printscreen

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone "Zadruge", već danima je tema broj jedan na našoj javnoj sceni nakon što je obelodanjeno da je prešao u islam i posetio Meku i Medinu.

Ovo je bila neizostavna tema njegovog intervjua koji je dao za emisiju "Premijera - Vikend specijal". Kako je rekao Dejan, naišao je na pozitivne komentare i kritike, a najveću podršku prižila mu je porodica i brat David.

Na pitanje novinara da li je Dalila, njegova bivša žena, uticala na to da primi islam, Dejan je rekao:

-To je bio neki prvi korak da ja spoznam veru. Ja sam tako počeo. To nije bilo ništa na silim, niti je mene neko mogao da natera. Ja sam jednostavno osećao trenutak da mi je potrebno raterećenje. Sada se osećam kao da letim, tako hodam bukvalno - rekao je on.

Pokušao je da objasni i kako se njegova porodica nosila sa tom odlukom.

-Nisam se plašio mišljenja mojih roditelja. Moja majka se samo malo više raspitivala da bi se upoznala i da bi mogla da razgovara o tome. Uglavnom se u medijima spominje vehabija - to je nešto totalno drugačije i to je čovek koji je širio islam kada je on malo otišao po strani. Ja sam sve to objasnio majci. Mene je zanimalo samo kako će moji bližnji odreagovati na kometare okoline. Već posle par dana izgubi se osećaj da je to nešto čudno i počeneš da živiš sa tim. Ništa me ne pitaju, čak ni David. Stvarno mogu da kažem da sam ponosan na svoju porodicu. Imam iza sebe nekog ko mi znači i to je jako dobro - rekao je Dejan i kazao da će i naredne godine posetiti Meku i Medinu.

Dejanov život se nakon godinu dana od učešća u rijalitiju "Zadruga" dosta izmenio, a on je otkrio i kako se sada oseća:

-Zadovoljan sam napokon. Želim još da se ostvarim na tom poslovnom planu. Tada ću biti apsolutno slobodan. Još samo da mogu da pomognem mojima i ljudima oko sebe, onda će to biti sve - rekao je Dejan i zaključio:

-Ne treba čoveka da osuđuješ po onome šta on radi, kakvog je opredeljenja. Bitna je tvoja relacija sa čovekom. Možda ti ta osoba može pomoći, možda ti može biti prijatelj i to je jedino važno - zaključio je Dragojević.

"ŠTA ME GLEDA KAO MANIJAK?" Nakon svađe sa Zvezdanom, Maja besna na Anđelu, ne može očima da je vidi!

Komentari (0)

Loading