"OMAĐIJALA ME, SKOČI MI ŠEĆER KAD POMISLIM NA NJU" Janajuš brutalno o Maji Marinković, a evo koga krivi za sve!
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

U najnovijem izdanju emisije "Magazin In", autorke i voditeljke Sanje Marinković, gostovali su popularni zadrugari koji su komentarisali, između ostalog dešavanja i situacije u trenutnoj sezoni popularnog šou programa.

Jedan od gostiju bio je Marko Janjušević Janjuš koji se odmah na početku dotakao žena u Zadruzi i rekao da su one u velikoj zabludi.

-Većina mlađih žena u Zadruzi misle da su jako bitne, da su zvezde. Kada bi malo bolje razmislite, bez obzira što su na najgledanijoj televiziji, shvatile bi da, kad ih pogleda neko sa strane, reći će: "Da li su ove žene normalne". One misle da su neko i nešto, ali ne mogu razmisliti o tome jer nemaju tog mentalnog kapaciteta - kazao je Janjuš.

On se osvrnuo i konkretno na Maju Marinković, sa kojom je bio u vezi, pa rekao kroz osmeh:

-Ona je očigledno za nas zlatna... Za svakog muškarca. Iskreno sada, ja šećer dobijem kad pomislim na sve to sa njom. Mislim da ona ipak nije kriva, mi smo idioti i krivi smo što smo dozvolili sve to, pa dodao:

-Ja mislim da je ona mene omađijala. Možda je to neka magija, ne znam ni kako bih to objasnio, samo neka ide što dalje od mene - rekao je Janjuš.

GOLA MAJA MARINKOVIĆ Zadrugarka se skinula, pa svima pokazala glavni adut, na ovo je pao Zvezdan Slavnić! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading