ŠOK! BIVŠA VODITELJKA ZANEMELA OD ŠOKA U EMISIJI Nije mogla da veruje šta su joj priredili, dobila pomračenje i zakukala! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Bivša učesnica "Zadruge" Milica Kemez doživela je krajnje neočekivanu situaciju u emisiji, koja se kasnije ispostavila kao prvoaprilska šala njenog kolege.

Tokom emisije "Magazin in" u kojoj je gostovala je Milica Kemez, usledilo je iznenađenje kada je Stefan Milošević Panda doneo ugovori koji je uručio Milici, što je nju i te kako zbunilo.

ŠOK! BIVŠA VODITELJKA ZANEMELA OD ŠOKA U EMISIJI Nije mogla da veruje šta su joj priredili, dobila pomračenje i zakukala! (FOTO)

Printscreen

 

- To je ugovor. Ulaziš u Zadrugu. Potpiši i možeš da ideš - rekao joj je on dok je ona zbunjeno gledala šta se dešava i pokušavala da pročita ugovor.

 Ali, ja ne želim da uđem u Zadrugu. Ne znam o čemu se ovde radi - zbunjeno je govorila Milica.

Ipak, u jednom momentu joj je čak i prišla Sandra Rešić, da joj pomogne u tumačenju ugovora. Tada je Panda saopštio svima da je u pitanju samo šala. To je izazvalo lavinu smeha u studiju.

Inače, Bora Santana i Milica Kemez su nedavno bili zajedno na rođendanskoj proslavi kod voditelja Milana Miloševića.

- Još u Zadruzi sam znao da je Milica ta i da ću je oženiti. Pričali smo dosta o tome. Imao sam tremu dok sam je verio. Zaboravio sam da kleknem, ali biće prilike to da ispravim. Četiri godine smo bili u rijalitiju, čekali smo da se oporavimo. Kada smo videli da je to to, venčanje će biti - istakao je Bora, a nadovezala se i Milica.

- Borila sam se za Boru kao prava lavica. Dokazala sam da ću biti njegova žena. On nikada nije ostavljao utisak da će me ženiti, ali eto desiće se - poručila je Kemezova.

NAŠ PEVAČ NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O KSENIJI PAJČIN Rešio da konačno otkrije sve o njoj i ubistvu, a onda zaintrigirao priznanjem o njenoj majci!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading