UDRUŽILI SE DA POMOGNU MAJI I ZVEZDANU Taki i Moka postali drugari!
Foto: Printscreen/Scenario/Prinscreen

Trenutno najomraženiji zadrugari, a aktuelni ljubavnici, Zvezdan Slavnić i Maja Marinković, čini se, jedinu podršku imaju od svojih najmilijih.

UDRUŽILI SE DA POMOGNU MAJI I ZVEZDANU Taki i Moka postali drugari!

Printscreen

 

Svesni da od nepodržavanja odnosa i osude nemaju ništa, Zoran Moka Slavnić i Radomir Marinković Taki, čuli su se i videli, te napravili strategiju za pomoć deci. Oni ne samo da žele da ih podrže jer veruju da je emocija među njima prava, već vide i profit od te veze.

-Taki je iskusniji od Moke jer njegova ćerka već pet godina živi u „beloj kući“ i praktično od rijaliti popularnosti živi. Kroz minule godine stekla je ogroman broj fanova koji joj uplaćuju novac, kupuju skupu garderobu, parfeme, naočare, a uspela je i da kompenzuje plastične operacije, putovanja, izlaske- ispričao je izvor blizak Marinkoviću za Alo! pa dodao:

UDRUŽILI SE DA POMOGNU MAJI I ZVEZDANU Taki i Moka postali drugari!

Foto: Printscreen/instagram

 

-Moka nije znao kako te stvari funkcionišu, ali mu je Taki objasnio da, ako Maja i Zvezdan ostanu zajedno do kraja, te izađu kao par, biće pobednici, a mogu i mnogo više da zarade.

Kako nam je još izvor rekao, Moka i Marinković su se čuli, a onda su dogovorili tajni susret, na kojem su o svemu razgovarali. Obojica štošta zameraju svojim naslednicima, ali kako nemaju druge dece, ništa im drugo nije preostalo nego da stanu iza njih.

-Razgovarali su otvoreno o svemu. Taki je rekao Zoranu da nije presrećan zbog načina na koji je Maja uplovila u odnos sa njegovim sinom jer je javnost pljuje i osuđuje, ali je video da je iskrena i da je zaljubljena, kao i da mu se čini da je emocija obostrana. Zvezdan mu se dopao, bez obzira na prošlost koju ima i na ljubavne odnose u kojima je bio pre Maje, ali veruje da su njih dvoje slični i da će se dobro slagati- naveo je izvor.

Moku je Takijev potez ganuo, jako mu se dopao kao čovek, i dogovorili su se da kontakt održavaju, a da decu podržavaju.

-Na društvenim mrežama su se već pojavile grupe podrške ovog ljubavnog para, pa roditelji smatraju da će njihov broj rasti ako i oni budu složni u nameri da ih podrže. Očekuju benefite, poklone, finansijska sredstva kako za svoje naslednike, tako i za sebe lično – ispričao je izvor za Rijaliti plus.

UDRUŽILI SE DA POMOGNU MAJI I ZVEZDANU Taki i Moka postali drugari!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Žao im Anđele

Zoran Slavnić ne krije da još uvek pati za bivšom devojkom svog sina, zbog koje je ovaj ostavio Anu Ćurčić.

-Moka je rekao Takiju da ga za Anđelom duša boli, te da je planirao da otputuje u Herceg Novi da upozna njene roditelje i izvini im se za svu sramotu koju su zbog te ljubavi doživeli. U tome nije uspeo jer ju je Zvezdan na najgori mogući način ponizio, povredio i ostavio, pa nije imao snage da ih pogleda u oči - ispričao nam je izvor blizak Marinkoviću koji je dodao da se i sam Taki složio da Anđela to nije zaslužila.

"POKAZIVAO JE POLNI ORGAN DETETU" Nakon što je Bojan Simić najavio potpuno raskrinkavanje, oglasila se Ivana Šašić, pa otkrila šokantne detalje o bivšem!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading