PRIZNALA DA JE PREVARILA MUŽA SA ZVEZDANOM Slavnić izneo detalje razgovora sa Ćurčićevom, spreman da otkrije pravu istinu o njihovom zajedničkom životu
Foto: Alo/Printscreen

Zvezdan Slavnić pobesneo je zbog bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić, pa je ubeđivao Zoricu Marković da je Ana slagala za većinu stvari koje joj je rekla.

- Ja njoj verujem - rekla je Zorica.

- Mene to ne zanima, jer sam skroz normalan. Ona misli da ja patim, ona nije normalna. Ja znam šta je ona meni sada rekla, rekla je da je ona bila na mome, a da ja na njenom nisam. Htela je da kaže da ja sada bolujem i da patim - rekao je Zvezdan.

- Meni nikada nije rekla - rekla je Zorica.

- Nisi lažov, ali evo ti šta je rekla pre deset sekundi - rekao je Zvezdan.

- Rekla je samo: "Zorice, njemu nije dobro" - rekla je Zorica.

- Ja sam se sada oprostio od nje, a ona misli da ja sada patim. Ja je slušam šta priča! - rekao je Zvezdan.

- Ne mora da znači da će odboluje kao emocije prema partneru, misli da će te spucati kada izađeš - objasnila je DJ Tamaris.

- Ja ne kažem da je ona loša, nego da te je lagala iz dna duše...Što mi je onda pre dva dana priznala da je varala muža sa mnom?! Što mi je priznala da je lagala i za Džonija?! Nemoj Zorice, molim te - rekao je Zvezdan.

PRIZNALA DA JE PREVARILA MUŽA SA ZVEZDANOM Slavnić izneo detalje razgovora sa Ćurčićevom, spreman da otkrije pravu istinu o njihovom zajedničkom životu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja ne verujem šta si ti uradio, to je mnogo ružno. Meni je ona postala draga. Svako će otići svojim putem - rekla je Zorica.

- Tebi je draga Maja, ima sto grešaka, ali predstavljanje...Pusti ti šta se desilo, to je rečeno, ne znam šta treba da se nacrta?! Šta bi bilo kada bi ona tebi rekla: "Ja njega volim još uvek" - rekao je Zvezdan.

- Rekla bih joj da ustane za stolom i da kaže...Vi znate šta je istina, ja govorim o emocijama - rekla je Zorica.

- Jedna je istina, ne možeš da veruješ u jednu i u drugu priču. Ja ću ti pokazati za 24 sata kada izađemo šta je istina. Braniš nešto što nije tačno - rekao je Zvezdan.

- Ja sam tebe doživela od početka kako jesam, us**o si ku**c, sa Anom imam fenomenalan odnos. To su vaši životi, šta sam ja bitna šta mislim?! Moj utisak je da je ona meni pričala istinu što se vaših emocija tiče, ja njoj verujem! - rekla je Zorica.

POKUŠAVAJU DA JE SPASU DA NE BI NAUDILA SEBI Anđela završila kod psihijatra, roditelji su spremni na sve samo da je izvuku iz Zadruge

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading