Aleksandra
Foto: Alo/Printscreen

Učesnica rijaliti programa "Zadruga 6" Aleksandra Nikolić pre plastičnih operacija je izgledala potpuno drugačije.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ BI SPALILA OVE FOTKE IZ PROŠLOSTI DA MOŽE Razotkriveno njeno pravo lice, prizor je skandalozan! (FOTO)

Printscreen

 

Aleksandra je nekada imala tamnu kosu, drugačije lice, a nakon "Zadruge 4" pričala je da će zarađeni novac uložiti u obrazovanje, a da neće trošiti na korekcije.

- Želim novac koji sam zaradila da... Upisala sam Višu poslovnu školu. Upisala sam menadžment. Treba da ulažemo u obrazovanje - pričala je tada, a dodala je da smatra da treba da ulaže u to, a ne "kao neke" u korekcije.

Aleksandra je je svojevremeno priznala šta je sve radila na sebi, a pogledajte kako je nekada izgledala.

- Ja sam uradila samo usta i grudi, i usta ću da vadim. Ja sam rešila svoj život da promenim, fakultet sam već upisala, dala sam jedan ispit pre par godina, ali sada ću nastaviti svoje školovanje i smatram da je to prava stvar koju treba da uradim. Neću da izlazim i trošim novac, školovanje jedino vredi danas, nadam se da ću to popraviti, što sam stala - izjavila je starleta.

RASKRINKAN ZVEZDANOV PAKLENI PLAN Evo šta planira da uradi Maji Marinković, njoj neće biti dobro kada sazna, sve se čulo u programu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading