OSVANUO INTIMNI SNIMAK ALEKSANDRA I ZVEZDANA KOJI NIJE PRIKAZAN U PROGRAMU Produkcija nije smela da pusti Filipu Caru, prava istina je šokantna! (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić je uplovio u jubavne odnose sa Majom Marinković, nakon što je javno ostavio Anđelu Đuričić, dotadašnju ljubavnicu, sa kojom je prevario svoju vanbračnu suprugu, Anu Ćurčić.

Međutim, Zvezdan je bio povezivan i sa Aleksandom Nikolić, devojkom Filipa Cara, te se dosta pričalo o njihovom odnosu iz izolacije.

Iako su mnogi zadrugari komentarisali da je došlo do poljupca između Aleksandre i Zvezdana, sa druge strane je Aleksandra tvrdila da se plašila Slavnića, kao i da nije davala povoda za bilo čim.

Car je poverovao svojoj devojci, međutim, na internetu postoji video koji pokazuje drugačije.

Na snimku objavljenom iz izolacije, Zvezdan i Aleks su na milimetar do poljupca, a Nikolićeva se u jednom trenutku i oblizivala, te ga gledala u usne, gotovo samo što se poljubac nije dogodio.

 

 

Ispod snimka su i mnogobrojni komentari gde gledaoci apeluju da se ovaj snimak pusti Filipu, kako bi se dokazalo da Aleksandra laže sve vreme, te da je jasno da su oboje želeli taj poljubac.

ISPLIVALE LAŽI ANĐELE ĐURIČIĆ Pokušala od svih da sakrije, objavljen video zbog kog će u zemlju propasti! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading