ASTROLOG ZA ALO! OTKRIVA Anđela će završiti u ludnici, a evo šta će biti sa Majom
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Novi ljubavni trougao u Zadruzi 6 danima trese Balkan, a nakon što je Zvezdan Slavnić ostavio Anđelu Đuričić zbog Maje Marinović, pitanje koje se mnogima nameće je da li će se ljubavna drama u „beloj kući“ završiti samo na ovome.

Tim povodom kontaktirali smo s astrologom, koji nam je otkrio kakva budućnosti čeka popularnu rijaliti trojku.

- Prema trenutnom položaju planeta, situacija nije nimalo naivna. Zvezdan je Škorpija u horoskopu i kao takav izuzetno je temperamentan i otresit. On ne mari mnogo za okolinu i lične potrebe su mu najpreče. Kada jednom preseče, za njega je kraj i više ga nije briga za Anđelina osećanja - istakao je naš sagovornik, pa otkrio kakva budućnost očekuje mladu Crnogorku.

ASTROLOG ZA ALO! OTKRIVA Anđela će završiti u ludnici, a evo šta će biti sa Majom

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Anđela neće moći da podnese ovaj gubitak. Trenutno stanje se izuzetno loše odražava na njeno mentalno zdravlje, a samo lekovi za smirenje joj neće biti dovoljni da ovo prevaziđe. Predstoji joj boravak u psihijatrijskoj bolnici jer je neophodno da bude pod svakodnevnom lekarskom kontrolom. Njen horoskopski znak Devica je tera da se stalno vraća u prošlost i da analizira svaki detalj odnosa sa Zvezdanom, što će je na kraju i koštati zdravlja - kaže naš sagovornik.

ASTROLOG ZA ALO! OTKRIVA Anđela će završiti u ludnici, a evo šta će biti sa Majom

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Iako su mnogi protumačili da je Maja vezom sa Zvezdanom povukla rijaliti potez kojim želi da se vrati u centar dešavanja, naš sagovornik se plaši da bi Marinkovićeva mogla da se suoči sa fatalnim posledicama.

- Zvezdan ne trpi kada žene ne poštuju njegov autoritet, a u odnosu sa Majom to će mu se i te kako desiti. Na sve načine ona će se truditi da bude u centru pažnje, budući da je Blizanac, a u podznaku je Lav, što nosi naglašenu egocentričnu crtu kod nje. Zvezdan će, ipak, postati potpuno lud za Majom, te neće moći da prekine tu vezu. Njihov raskid će biti veoma napet, do te mere da ishod može da bude katastrofalan. Maja bi čak mogla i da plati životom vezu s Zvezdanom - šokirao je astrolog, a potom se osvrnuo i na Slavnićev odnos sa bivšom nevenčanom suprugom.

ASTROLOG ZA ALO! OTKRIVA Anđela će završiti u ludnici, a evo šta će biti sa Majom

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Njih dvoje su karmički vezani i bili su ljubavnici i u prošlom životu. Niko ne očekuje da će se njih dvoje pomiriti, ali po njihovom uporednom horoskopu, izvesno je da će se to desiti. Međutim, do pomirenja će doći nakon mnogo turbulencija, kada oboje budu shvatili da su osuđeni jedno na drugo - zaključio je on.

Slavnić razvalio vrata, pa okupao bivšu

Zvezdan Slavnić poslednjih dana neretko ističe da se nalazi u nervnom rastrojstvu i da „ne zna gde udara“, a emocije su mu uzburkane više nego ikada. Tako je tokom emisije stao u odbranu svoje bivše supruge, kojoj je Anđela neprestano upadala u reč tokom izlaganja. U Slavniću je to probudilo razjarenu zver, pa je nogom razvalio vrata toaleta i Anđelu polio vodom.

- Mislim da ti se upravo razmazala šminka. Napraviću te na jadnicu, smrdušo mala! - rekao je on bivšoj ljubavnici nakon nemile scene.

ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK! Evo šta je Ana radia dok je Zvezdan zverski napao Anđelu i razvaljivao vrata, njena reakcija sve je odala (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MINA

22.04.2023 10:07

SLJAMOVI SU SVI SEM ANDJELE KAKVA BRE LUDNCA DIYI SE ANDJO POBEDA JE TVOJA DUSO KAD SI PREKINULA OVAJ CIRKUS I NEMOJ NI PO CENU PATNJE VISE DA UCESTVUJES U NJEMU