ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK! Evo šta je Ana radila dok je Zvezdan zverski napao Anđelu i razvaljivao vrata, njena reakcija sve je odala (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić ponovo je pokazao agresivno ponašanje kada je zverski šutirao vrata toaleta u kojem se nalazila Anđela Đuričić, a potom ju je polivao vodom. 

Ovo nije prvi put da je Zvezdan bio nasilan prema njoj, a nakon što ju je nedavno čupao, javnost se alarmirala. 

Međutim, sada je društvenim mrežama počeo da kruži video-snimak koji je šokirao javnost, a na kojem se vidi kako je Ana Ćurčić reagovala na divljaštvo bivšeg muža. 

Naime, u trenutku kada je bivši povratnik šutirao vrata i zastrašivao dve decenije mlađu devojku, Ana je govorila :"Neće joj on ništa" što je mnoge začudilo s obzirom da je pre samo nekoliko dana i sama prepričavala jezive scene nasilja koje je, kako kaže, godinama trpela od Slavnića.

-E tek mi sad ništa nije jasno. Kako može Anči da kaže: "Neće joj on ništa" kada je ona rekla da je tukao, pa silovao. Čovek ubica kako to tako neće joj ništa? Zar to nije onaj nasilnik zbog kojeg u ugovoru ima stavku da obezbeđenje motri na nju- glasio je komentar jedne stranice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

JEZIVA SCENA U ZADRUZI Anđela se valja po podu, jeca na sav glas, a onda je uputila javni vapaj za pomoć!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading