STIŽU LOŠE VESTI IZ CRNE GORE Nakon Anđelinog skandaloznog ponašanja svi su čekali oglašavanje njene drugarice popadije, evo šta se desilo
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Anđeli Đuričić su, po svemu sudeći, svi najbliži okrenuli leđa zbog njenih skandaloznih postupaka u "Zadruzi" - uskršnju čestitku nije joj poslala porodica, za koju se spekuliše da je se odrekla, ali ni najbolja prijateljica, popadija Aleksandra Miljanić, na koju je Anđela računala.

STIŽU LOŠE VESTI IZ CRNE GORE Nakon Anđelinog skandaloznog ponašanja svi su čekali oglašavanje njene drugarice popadije, evo šta se desilo

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Đuričićevoj je teško palo što nema ni traga ni glasa od njene popadije, koja joj je bila bezrezervna podrška prošle sezone. Popadija se, pretpostavlja se od sramote, više ne oglašava, niti pruža javnu podršku svojoj drugarici, koja je rano jutros doživela nervni slom kada je Zvezdan Slavnić raskinuo sa njom, a potom završio sa Majom Marinković, sa kojom je imao žestoki s*ks.

Tim povodom novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Anđelinom najboljom drugaricom, kako bi čitava nacija čula njen komentar na celokupnu situaciju, međutim, ona je blokirala broj telefona. Kada je pozvana sa drugog broja i dalje se nije javljala, a Anđelu, po svemu sudeći, javno više nikada neće komentarisati.

Podsetimo, društvenim mrežama kruže priče da joj je čak suprug, sveštenik, strogo zabranio da se oglašava budući da, kako se priča, ima puno nedaća zbog Anđelinog skandaloznog ponašanja u "Zadruzi"!

ŠOKANTNA SCENA Zvezdan razvalio vrata da bi došao do Anđele pa joj uradio nešto neoprostivo (VIDEO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading