ŠOKANTNO Nakon što je prevario sa Majom, Zvezdan udružuje snage sa Zoricom, evo kako će uništiti Anđelu!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zorica Marković je održala slovo Zvezdanu Slavniću nakon što je načinio preljubu sa Majom Marinković, te mu je rekla da će objaviti rat njegovoj bivšoj, Anđeli Đuričić.

-Gledaj, prodao si sve za 100g pi*ke. Uradio si šta si uradio, ali Maju će svi sada kuditi. U ovom slučaju Maja nije kriva, po prvi put ću je braniti. Neću dati da Anđela bude žrtva nakon svega. Nije lepo ono što si uradio Ani, a sve ovo ostalo je manje bitno. Anđela sad treba da bude žrtva, a šta je sa Anom koja je pored tebe provela silne godine, koju su vređali? - upitala je Zorica.

-Zoko, nećemo sad o tome. Ana ne zna nekad šta govori - istakao je Zvezdan.

-Ona je pre neko veče rekla da više ne oseća strah, a veruj mi da je to istina. Ona po prvi put ne oseća strah kad si ti u pitanju. Ja sam ti rekla da ne vređaš Anu. Stalno se vraćam na ono što je Anđela rekla Ani: ''Bolje da se ubijem, nego da budem ti''. Pi*ka ti materina - rekla je Zorica.

-Dobro, samo nemoj da je rasturuš skroz - dodao je Zvezdan.

-Mogu samo verbalno da je rasturim. Maju ne osuđujem, ona je samo Cara čekala, kad je videla da ga nema, uradila je ovo. Transparentna je, a za to što si prevatio Presvetu, ne mogu da te osudim. Neću da te kudim, to je to. Ana je rekla da budem tu za tebe - istakla je Zorica.

-Zahvali joj se u moje ime, ali će Ana morati da se uključi u tu priču za početak - istakao je Zvezdan.

ODLUČILA DA SE SKUĆI KOD NJIH Anđela Đuričić će posle rijalitija živeti ovde, svesna da joj povratka u Crnu Goru nema!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading