"PLAČEM ZBOG ANĐELE, NIJE OVO ZASLUŽILA" Moka Slavnić ne može da dođe sebi, ovoga puta nije štedeo svog sina: Draže mi je da Zvezdan pati!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Javnost ne prestaje da bruji o skandaloznoj prevari Zvezdana Slavnića koja se dogodila u ranim jutarnim časovima kada je Anđela Đuričić zatekla svog dečka u krevetu sa Majom Marinković.

Iako ovoga puta nije želeo da komentariše sramni postupak svog sina, Moka Slavnić nedavno je Anđelu nazivao svojim detetom.

-Plakao sam zbog Anđele jer je gledam kao ćerku, sve njene tuge i nezadovoljstva koje je doživela ničim nije bilo izazvano sa njene strane. Zato to i preživljavam tako i više bih voleo da moj sin nadrlja pet puta nego ona. Jedna devojka koja se zaljubila u mog sina, na žalost po nju, na sreću po mene, ali mislim da neće imati razloga da se za to kaje jer moj sin voli otvorenog srca- rekao je Moka, pa se potom obratio roditeljima ljubavnice svog sina.

- Budite ponosni na nju, a ne da pogrešno shvatate reči koje je neko izgovori. Svi seljaci, svi koji su zlobni što imate takvo dete, nemojte da vodite računa o tome - poručio je Moka tada za Hajp.

EKSKLUZIVNE DETALJE O SKANDALU KOJI SE DESIO U ZADRUZI, PROČITAJTE SUTRA U SPECIJALNOM IZDANJU RIJALITI PLUS MAGAZINA U ALO! NOVINAMA.

OVO SU SVI ČEKALI! Ana Ćurčić dala svoj sud, saznala za Zvezdanovo neverstvo, pa priznala: Htela sam da priđem Maji...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
LA

20.04.2023 15:31

Moka se ponadao da ce udomiti sina u Djenovicima pa mu se izjalovilo😂