ISPLIVALI DOKAZI DA JE SVE NAMEŠTENO! Zvezdan i Ana pokušali da prevare naciju, a sada im je pala maska, u sve su umešani i Kija i Sloba
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Tome u prilog svedoče i tvrdnje da je Ana Ćurčić pre ulaska u Zadrugu kontaktirala sa kumom Kristine Kije Kockar, kako bi joj ova vodila Instagram profil. 

Ana i Zvezdan šokirali su javnost kada su u jutarnjim časovima vodili maratonski razgovor, i to bez bubice, a sada su isplivali dokazi da je i to kopija odnosa koji su Kija Kockar i Slobodan Radanović imali u Zadruzi 1. 

Naime, nakon što ju je prevario sa Lunom Đogani, Slobodan je u jednom trenutku pokušao da se pomiri sa svojom ženom, te je sa njom krišom obavio razgovor koji bubice nisu mogle da zabeleže. 

- Ja ne mogu bez tebe! Samo nam fali bliskost i strast! Ja tebe volim, majke mi. Nismo se dugo ni ovako približavali. Meni si lepša! Zgodna si, lepa si... Bebo, hoćeš li me poljubiti? Napolju da se operem, i ti mene da zaje*eš - rekao je Sloba tada svojoj ženi.

ŠTA SE OVDE DEŠAVA?! Ana Ćurčič izjavljuje ljubav Aci Buliću, a on već godinama zauzet, njegova devojka besna i izrevoltirana, napraviće pakao!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading