ANĐELA ĐURIČIČ POKUŠALA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO?! Produkcija hitno reagovala, htela da prereže vene, sklonili sve noževe i staklo! (FOTO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugarka Anđela Đuričić iz dana u dan tone sve dublje u loša raspoloženja, a, kako sama priznaje, po glavi joj se motaju crne misli.

Anđela, koja je pred kamerama šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" ušla u aferu sa oženjenim nekadašnjim robijašem Zvezdanom Slavnićem, zbog čega je izgubila naklonost porodice, čak je zapretila da će nauditi sebi u momentu nervnog rastrojstva.

Đuričićeva je čak u jednom momentu pogledala u kameru i zapretila da će razbiti staklo na vratima hotela, te da će istim prerezati vene, zbog čega su članovi produkcije momentalno na imanje u Šimanovcima poslali ekipu koja je skinula staklo sa vrata ne bi li onemogućili zadrugarku u ovoj nameri.

- Zbog mene su skinuli staklo na vratima hotela jer sam pretila da ću da ga razbijem i da se njime isečem cela - priznala je Anđela i time zapanjila zadrugare, dok je Filip Car kratko prokomentarisao: "Kako bi li se ovi ljudi ponašali bez lekova?!".

ANA I ZVEZDAN ŽESTOKO KAŽNJENI! Stigla hitna odluka produkcije, ono što su uradili se ne toleriše

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading