LOMI SVE PRED SOBOM Razjarena Miljana Kulić traži izlaz, pokušava da pobegne iz Zadruge!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kontroverzni rijaliti par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola svojim ljubavnim turbulencijama iz godine u godinu sve više intrigira javnost, a oscilacije u njihovom svakodnevnom odnosu više nikog ne iznenađuju.

Svojim ponašanjem obeležili su "Zadrugu", a Miljana je na dan Vaskrsa napravila haos na imanju u Šimanovcima, bacivši u jezero praseće pečenje koje je u rijaliti poslala Zolina majka, Bosa.

Naime, Miljana je sa stola uzela oval sa pečenjem i krenula ka jezeru kada su zadrugari, ali i njena majka Marija Kulić, pokušali da je spreče u tome.

Potom je pobacala i zapalila Zoline stvari stvari. Kada je shvatila da je zbog ovih postupaka osuđena u narodu i da nema podršku zadrugara, Miljana je rešila da pobegne iz "Zadruge". Kako je to izgledalo, detaljnije pogledajte u galeriji koja sledi.

Dok su svi rijaliti učesnici spavali, Miljana je lutala po velelepnom imanju i pokušavala da nađe izlaz kako bi pobegla iz rijalitija.

Kao po običaju, lomila je sve pred sobom, pokušavala da razvali vrata, a zatim je i kamenjem gađala prozore.

Kulićeva je nakon bezuspešnog bekstva uletela u Belu kuću i kao manijak vrebala zadrugare dok spavaju u spavaćoj sobi, a prizor je izgledao zabrinjavajuće.

POTRUDIO SE Sestra Miljane Kulić se pohvalila poklonom od dečka, Ana pokazala kakvog pažljivog momka ima! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading