TRUDNA MILJANA KULIĆ? Zadrugarka sumnja da je ponovo u drugom stanju, ali ima jednu dilemu, šok!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Trenutni odnos Miljane sa Lazarom Čolićem Zolom i Bebicom, zaprepastio je javnost, uzimajući u obzir da je tokom Nenadovog učešća u Zadruzi bila čas sa jednim čas sa drugim.

Mijana Kulić više puta je isticala kako sumlja da je u drugom stanju jer često ima simptome kao kada je bila trudna sa Željkom. Ono što je mnoge zabrinulo jeste pitanje ukoliko se ispostavi da je Miljana u drugom stanju čije će dete biti. 

Numerolog Goca Dragišić za emisiju "Takav ti je horoskop" otkriva da li je ovaj period života pogodan da Miljana Kulić ostane trudna. 

- Moram da priznam da su me mnogi pitali da li će se Miljana udati ove godine, ili ostati u drugom stanju. Ova godina nije dobra za ulazak u bračne vode niti za trudnoću. Idealno bi bilo kada bi sve ovo što radi ostala igrica ili neka veza, ali ne ozbiljnije od toga - govori numerolog i dodaje:

- Miljana se neće vratiti Bebici u to sam sigurna, niti je ona žena za njega, niti je on čovek za nju. Kao što sam već rekla ove godine ne bi bilo dobro da ostane trudna, jer bi moglo doći do nekih komplikacija, ili do gubitka bebe. Idealan period za njenu trudnoću bi bio u narednih godinu i po dana počev od oktobra nakon njenog rođendana - završava numerolog Goca Dragišić.

Podsetimo, Miljana je i u predhodnih sezona išla na kiretažu, kada je ostajala trudna sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

TAKI PROGANJAO BIVŠU ZADRUGARKU Oglasila se i ispričala sve o odnosu sa Marinkovićem, pa žestoko potkačila Maju i otkrila njene tajne iz rijalitija!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading