DOŽIVEO TEŠKU SRAMOTU  Zola slomljen jer mu je Miljana uništila poklon koji mu je poslala majka Bosa za Uskrs
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć je došlo do žestokog obračuna između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. U jednom trenutku je Miljana pobacala Zoline stvari u jezero, među kojima je bilo i pečeno prase koje mu je posalala majka Bosa za Uskrs. Potom su se rvali i fizički obračunali na Rajskom ostrvu. O ovoj situaciji Zola je razgovarao noćas sa Markom Đedovićem.

DOŽIVEO TEŠKU SRAMOTU  Zola slomljen jer mu je Miljana uništila poklon koji mu je poslala majka Bosa za Uskrs

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ona je mene kljucala par dana o poklonima za Vaskrs. Ona je mene terala da se obratim u kameru da moja majka pošalje šta joj ja kažem. Ja sam danas Miljani obajsno da ću ja rešiti sve ako ne stigne poklon. Ona je rekla da će naplatiti sve ako joj ne stigne poklon za nju i Željka. Ja sam joj rekao da se ne opterećuje, ona sve vreme govori da ćemo videti ko je folirant- rekao jeZola.

Ne mogu da vladam sa njom, ja je molim da me pusti ona ne pušta. Danas ju je obezbeđene sklonio od mene, bacila mi je stvari i prečenje. To mi je najtužniji trenutak u rijalitjiju i neću dozvoliti da mi se dese stvari kojima ona upravlja. Ja ću sada iskulirati, jutro je pametnije od noći. Mnogo je tu sujete, a ja nisam kriv za dve stvari, što sam rođen i što sam odrastao sam. Ne znam da li je Marija imala zasluge za to. Ja sam sam sebi kriv za sve ovo - rekao je Zola.

- Iskuliraću do sutra na ostrvu, mene je sramota zbog svega, a najviše me je sramota majke. Ova scena dana mi je uzasna. Ja sam se dao maksimlano, ali nije valjalo. Ja neću dozvoliti da ona i njena majka budu srećne ovde - rekao je Zola.

ŠOKANTNA IZJAVA SLAVNIĆA Zvezdan doneo neočekivanu odluku po pitanju Anđele, njegove reči odzvanjaju imanjem

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading