OGLASILA SE PRODUKCIJA Očekuje se pismo od velikog šefa, zadrugari neće znati šta ih je snašlo
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Veliki šef pripremio je pravu poslasticu za sve gledaoce rijaliti programa "Zadruga 6", ali i za same zadrugare. Budući da je Uskrs, veliki hrišćanski praznik, produkcija je oduvek vodila računa o ukućanima, te ni ovog puta ništa drugačije postupiti neće.

Kako i dolikuje, u Beloj kući biće upriličena velelepna, otmena i prava tradicionalna gozba, jer će se održati ručak povodom pomenutog praznika. A sve je potvrđeno i od strane TV Pink, što se dalo zaključiti po najavi ovog događaja, koja kruži od jutros.

Verujemo da će zadrugari biti oduševljeni i da će im se osmesi izmamiti na pomalo umorna lica, jer ko se ne bi ozario da dobije takav tretman.

Kao i prethodnih godina, očekuje se da će na adresu imanja u Šimanovcima pristići i pisma podrške koje će poslati porodice i prijatelji takmičara.

Suze, smeh, sreća, nostalgija, razočarenje, tuga, ali i strah ispuniće male ekrane jer tenzija i emocije uvek ophrvaju zadrugare u ovakvim momentima. A kako će to sve izgledati, ostaje nam da ispratimo u toku dana i vešeri.

NE MOŽE DA ODOLI Zvezdan Slavnić legao u Majin krevet, a ono što je usledilo šokiralo je sve!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading