PROCURILE ŠOK FOTKE IZ MRAČNE PROŠLOSTI ZVEZDANA SLAVNIĆA U sve umešana i ona, tragedija koja je uznemirila čitavu javnost! (FOTO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ime Zvezdana Slavnića dospelo je u javnost kada je sin slavnog košarkaša, kako se tada pisalo, zbog Ksenije Pajčin počinio ubistvo.

Zvezdan i Ksenija Pajčin bili su u ljubavnoj vezi, što je zadrugar i potvrdio, priznavši da je pevačica bila njegova najveća dečačka ljubav.

– Bila je moja najveća dečačka ljubav, ona je imala 17, a ja 16 godina. Godinu dana smo bili baš, baš zajedno, posle se to razvlačilo. Moja najveća dečačka ljubav – rekao je Zvezdan jednom prilikom u emisiji „Pretres nedelje“, pa dodao:

– Videli smo se možda dva, tri puta. Izlazio sam na vikende, pričali smo nekih sat vremena. Kada smo se viđali, više smo ćutali nego pričali. Ksenija je bila posebna. Devojčica puna energije, veselja, sve najlepše može da se kaže za nju. Drug, zaj**ant, super lik – rekao je Slavnić.

Na jednom Instagram stranici su isplivale fotografije iz perioda kada su se njih dvoje zabavljali.

 

Jedna fotografija, je sa promocije njenog prvog albuma, a druga sa njenim tadašnjim saradnicima.

Zvezdan i Ksenija Pajčin posle svega što se izdogađalo više nisu bili u kontaktu, a pevačica je nažalost preminula, kada je u nju, pre dvanaest godina, pucao njen tadašnji dečko Filip Kapisoda.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading