NIJE BIRAO REČI I SASUO ANI SVE ŠTO MISLI O NJOJ Filip Car dao savet Ćurčićevoj, pa je prokomentarisao sa kime ne treba da se druži
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Filipu Caru po povratku s reklama, kako bi prokomentarisao odnos Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

- Sve devojke i svi momci, ja sam sa Zvezdanom to pre pričao kako bi njegovo mišljenje bilo u nekim situacijama, ja bih samo da nagovestim da kada se nešto desi da devojke ne plaču, ne bacaju i da momci ne idu za njima kao pi**e, kao što sam ja radio. Sve mi je jasno i sve mogu da razumem u priči Zvezdana i Ane. Ana je najveća boranija rijalitija, neko ko je najmanje namazana. Objasnio sam joj napolju kad smo sedeli, ovim reakcijama daje za pravo ovim ljudima ovde i ovim napolju da ima emociju, da je ljubomorna, da je kivna, da je zlonamerna, a ona u suštini ne zna šta želi. Broj jedan Zvezdan, broj dva Anđela, broj tri Maja i ostali, to su ljudi koji moraju da joj budu izbrisani. Ne sme sebi da dozvoli provokacije, pa čak i komunikacije, treba da se izoluje od svega toga, jer se onda stalno vraća unazad. Ako doživiš ove stvari od strane Zvezdana, realno da će joj više prijati da je tamo nemir, nego mirno more - rekao je Car.

- Njoj će ta mala perspektiva više da zaboli nego neka prolazna avantura sa Majom - uključio se Ivan.

- Čekaj, videćeš još dve nedelje koliko će ovakvih stvari da bude. Neću da ćutim - rekao je Zvezdan.

- Ovde niko ne može da uperi prstom u nju, ona je bila sa njim 13 godina, dali su život u nekim situacijama jedno za drugo. On kad je rekao da ne želi uvrede, provokacije i svađe, a ona zarad sebi da olakša, ne treba to da radi...Dejan je prošle godine rekao, uživao je kada gleda ratove od one osobe i mene. Ona mora određene ljude i njihov odnos da izbriše iz života. Ona da je imalo folirant, namazana i da poznaje ovaj prostor, ne bi bila u ovakvim situacijama - rekao je Filip.

NE ZNA GDE UDARA Marko se bori na sve načine da preuzme Sanjinu krivicu na sebe, ona na korak da zaplače

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading