OVAKO SLAVNIĆI MALTRETIRAJU ŽENE, ISPLIVALA ISTINA Zvezdanova majka u lošem stanju, Moka je ostavio bez igde ičega: Ješćeš iz kontejnera!
Foto: Printscreen/Scenario/Prinscreen

Ana Ćurčić osuđena je od strane Moke Slavnića, da je majku Zvezdana Slavnića, Slavicu u domu ostavila bez lekova i recepata, što je njenu kumu Milenu Kačavendu razljutilo i prvi put progovorila o svemu. 

Milena ističe da je to laž koju je plasirao Slavnić, te da Slavičine izjave liče na Mokine koje je ranije davao, aludirajući da je Zvezdanovoj majci podmetnuto šta treba da priča. 

- Ja tu ženu jako volim, kada je Moka govorio da će jesti iz kontenjera, ja sam rekla da tako neće biti. Čak i one reči koje je rekla, liče na Mokine ranije izjave. Rekli su da je Slavica ostavljena bez lekova, kako neko u domu ko je ostavljen, navodno Ana nije dala recept, pa postoje lekari koji to prate. Slavici ja ne zameram ništa, ona nije stabilna psihički, dvaput je pokušala da se ubije, drugi put je sin pokušao da je spase. Ana je u potpunoj zabludi, Slavicu razumem, brani sina jedinca, ali gde ste bili kad je trebalo? Kako ste se našli Moka i Slavica da branite sina, koji zlostavlja, to je evidentno! - poručila je Milena za "Republiku". 

VRELA AKCIJA TRESE REHAB Aleksandra i Filip u zanosu, Nikolićeva našla lek za Carevo rastrojstvo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading