"ČUVA ME BULIĆEVO OBEZBEĐENJE" Milena Kačavenda žestoko udarila na Slavniće, pa otkrila šta se dešava sa Aninom decom!
Foto: Alo/Printscreen

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, na kratko je napustila Srbiju, a nedavno se vratila.

Kako smo saznali, Milena je dobila glavnu ulogu u spotu za novu pesmu Emira Đulovića.

Ona je otkrila zbog čega je pobegla u inostranstvo.

- Otišla sam malo u inostranstvo, za vašu informaciju, čisto da se osvežim, pobegnem od "Zadruge" i osvežim svoj privatni život. Zvanično sam se verila. To bi bilo to - rekla je Milena i pokazala verenički prsten.

- Gluposti su da sam pobegla zbog pretnji. Nisam se oglašavala. Pobegla sam na koji dan, ispalo kuma pobegla. Slavnića se ne bojim. Pričaju da sam im tražila 2 miliona evra, ja bih im uzela 5 miliona da imaju. Ne plašim ga se. On preti pa preti. Nismo ni mi pali sa banane. Aca Bulić me je dočekao sa svojim obezbeđenjem. Ovo je mlaka voda za mene - ispričala je kuma.

Kačavenda je prokomentarisala i to što je Zvezdan sinoć Anđelu Đuričić povukao za kosu.

- To su njegovi rituali. Da li je u zatvoru imao neku dugokosu, pa je vežbao. Kad sam ga viđala u sudnici, nisam videla nikad dugokosu. Možda je odlučio da novac zarađen u "Zadruzi" investira u frizerski salon. Ako je tako, ja ću mu biti prva mušterija. Prvo ću da mu uzmem pare, pa da mu ih dam. Crnogorska mlada se dobro snašla. On je postao najveći rijaliti igrač kojeg znam. Nadam se da će njegova bista stajati u onom bazenu, da ne kažem jezercetu - istakla je Milena.

Milena je otkrila i šta se dešava sa Roleksom koji je Aca Bulić kupio Ani.

- Čekali smo trenutak da Aca i ja uđemo u "Zadrugu", poziva još nije bilo. Bilo bi suludo da ne bude onako kako smo zamislili, da Aca mene pod mišku uvede u "Zadrugu" i njoj stavi sat na ruku. Ukoliko se desi da nas ne pozovu, tj. njega, onda će zasigurno biti čim ona izađe i biće pozvani svi mediji, da se vidi da je sat pravi, ima sertifikat. A kuma će tu da kumuje - rekla je Kačavenda.

Milena je otkrila i kako se osećaju Anina deca i Zvezdanova ćerka.

- Detetu je preko glave svega. Suludo je da se tu ja prčkam. Možete misliti kako je toj deci. priča je jeziva, to će još trajati. Ne znam šta drugo da kažem. Iva i Anin sin su u svakodnevnom kontaktu sa Sarom. Njen tata je pokazao sve mane, devojku je izblamirao - otkrila je Milena.

- Iva ima dečka koji je sportista, prvotimac, dečko koji je krvavim putem došao do mesto gde se nalazi. Samo sport i velika odricanja. Naravno da dečko ne želi da se provlači po štampi. Ali za sad dobro guraju, nadam se da će isterati do kraja. Dobro se druže. Tu sam ja, kuma nije dugme. Nadam se da će to biti okej, imaju ipak razumevanja - dodala je kuma.

Milena smatra i da je Anđela zamađijala Zvezdana.

- Anđela je zamađijala Zvezdana onim crnim ajlajnerom, ne znam kako ga onako dobro izvlači. Ja ću lično da se prijavim na iscrtavanje. U 10 ujutru ima savršeno iscrtan - ispričala je kuma.

HITNO JE IZVEDEN IZ ZADRUGE Komšije otkrile gde se trenutno nalazi Marko DNK

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading