MILJANA UPUTILA MAJCI BRUTALNE PRETNJE U sve umešala i rođeno dete, a onda najavila pakao!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć tokom emisije "Pretres nedelje", došlo je do novog obračuna majke i ćerke, Marije i Miljane Kulić. 

Njih dve su se najpre sukobile zbog starateljstva nad Miljaninim sinom Željkom. 

- Hoću dete da uzmem kod mene da bude - rekla je Miljana.

- Otom potom - rekla je Marija.

- Otom potom ću te preduhitriti, a Željko će da bude kod mene. Ti ćeš da vidiš sve crno na belo za sve što si lagala i odgovaraćeš. Nije ti toliko stalo do Željka koliko se praviš. Patetičarka, praviš se, uvek si se za sve pitala i nisi mi dala da budem majka kakva sam htela da budem. Nećeš ti biti ni sociolog, ni pedagog, ni psiholog. Samo to da znaš. Ne pitaš se gde će da bude Željko, pitam se samo ja. Nisam ja Bebica da mi ti ne daš starateljstvo, postoje sudovi i dokazaću šta si iznosila o meni i kakav si lažov. Tražim da me veštači najbolji tim iz Laze Lazarevića. Ništa mi nećeš moći - rekla je Miljana.

- Ko je ona da se pita bre. Prevarila me je produžila je starateljstvo bez mog znanja. Šta će biti sa mojim novcem koji sam zaradila? Nemoj posle Miljana prokockala sa Zolom - rekla je Miljana.

- Nije mi dobro, krivo mi je zbog svega. Bio bih srećan da je sve kako treba. Neka se i njoj da malo vetra u leđa, neka je pusti da udari u zid, pa nek je i ogolim do gole kože ako treba - rekao je Zola.

- Za ruku, ženiš je i završena priča. Ko je*e Mariju u životu. Ona je samo izgovor - uralo je Mića.

MILJANA UPUTILA MAJCI BRUTALNE PRETNJE U sve umešala i rođeno dete, a onda najavila pakao!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mi nikakav problem nismo imali dok se ovo nije izdešavalo - rekla je Miljana.

- Je*ao te Bebica da te je*ao. Neka on ide svojoj kući i kraj, a ti je vodi u Derventu. Biće ona dobra. Oženi je i sve se menja. Pokaži da je voliš i demantuj Mariju - rekao je Mića.

- Ljudi nije normalno, kunem vam se u sve na svetu da ne vidim porodicu, ja se sad ne osećam dobro jer mi ona prenosi. Ja bih voleo da me majka pusti - rekao je Zola.

- Neće mama i tata više mojim životom da upravljaju - rekla je Miljana.

PROCURIO SKANDALOZNI PRIVATNI SNIMAK ANĐELE ĐURIČIĆ Bezobraznim pozama i u tangama se uvija i provocira, Zvezdanu neće biti dobro kada sazna! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading