JEZIVA SAZNANJA O BEBICI Raskrinkano zašto je opasan po Miljanu, njihov kraj bi mogao biti koban!
Foto: Alo/Printscreen

U novom izadnju emisije "Redaljka", pričalo se o odnosu Miljane i Marije Kulić, kao i o žestokom sukobu koji se desio u emisiji "Gledanje snimaka".

Jedan od komentatora bila je i astronumerolog Ružica Kralj.

- Karma je čudo, a kakva je majka takav ti je život. Marija Kulić uvek priča da je njen brak bio zaljubljen sa strane roditelja njenog supruga i da nisu pričali, a sad se karma nastavlja. Kad nešto branite veći adrenalin dajete da se neko bori. Miljana je emotivna, jako je zaljubljena u Zolu. Oni su karmički spoj. Ne sme Marija da brani tu ljubav jer pravi još veći problem detetu. Mi smo rođeni da živimo sami i da umremo sami, svi u našem životu su prolazni i nemamo pravi deci da određujemo sudbinu. Ja se ne slažem da je to briga, nego posesivnost. Ona je posesivno vezana za svoju ćerku, želi da kontroliše njen život. Bebica nije prava opcija. Marija voli da joj ljudi povlađuju, ako se neko njoj suprodstavi nije dobar. Bebica je velika opasnost i prvi bi izdao Miljanu da dođe do takve situacije. Koji muškarac može da prećuti da žena koju voli ode sa drugim, pa mu se vrati? Bebica je stara čekalica. On utiče negativno na Miljanu, sa njim padne u depresiju. Veliku kilažu je dobila zbog nesreće u ljubavi. Uz Zolu dobije volju za životom, a sa Bebicom padne u depresiju - govorila je ona.

EVO KAKO SU SE ALEKSANDRA I DEJAN TAJNO VIĐALI DOK JE ONA BILA U ZADRUZI Niko nije imao pojma, imali posebnu strategiju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading