EVO KAKO IZGLEDA MISTERIOZNA ŽENA LEPOG MIĆE Nikad se ne pojavljuje javno, krije se od svih, niko ne zna ništa o njoj! (FOTO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Pevač Lepi Mića, koji je jedan od najpoznatijih rijaliti igrača u domaćim  rijalitijima, trenutno boravi u "Zadruzi", najgledanijem šouu ove vrste u regionu.

On je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, pa mnogi u Beloj kući izbegavaju da uđu u konflikt s njim, jer znaju da je spreman na sve.

Ipak, on je nekako uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa smo samo upoznali njegovu ćerku Saru, koja je tek od očevog ulaska u "Zadrugu" odlučila da da izjavu za domaće medije, dok je njegova žena Snežana ostala nepoznata javnosti.

EVO KAKO IZGLEDA MISTERIOZNA ŽENA LEPOG MIĆE Nikad se ne pojavljuje javno, krije se od svih, niko ne zna ništa o njoj! (FOTO)

Printscreen

 

Kako je upravo Sara otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je deo dogovora između njenih roditelja.

- Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje - otkrila je Sara za Pink.

VEČE KADA JE MOGLA DA IZNESE SVE Aleksandra nije krila tugu zbo Mićine ćutnje i što joj je okrenuo leđa, poručila mu je samo jedno

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading