MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ VAN SEBE ZBOG NJENE TRUDNOĆE Hitno ide kod Filipovih roditelja u Crikvenicu, rešila da se suoči sa njima!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon brojni turbulencija u vezi, Aleksandra Nikolić i Filip Car odlučili su da grade mirniji odnos, pa su čak i otkirli da žele da imaju bebu. Ovim povodom odmah se oglasila zadrugarkinja majka, Slovenka Nikolić koja nije oduševljena izborom svoje ćerke.

- Moja naivna Aleksandra, moje naivno dete, neiskvareno. Tako sam je vaspitala na moju žalost. Ona to priča, ali ja smatram da ona ima svoje planove u glavi koje treba da završi. Mislim da priča gluposti, od toga nema ništa - rekla je ona.

- Ako je neko okej i dobar prema nekome, što ja ne bih bila za to? Ali oni čas mirna luka, čas ne. Neću više da se mešam, ona nije više ni mlada, ni luda, mislim da sama treba da odlučuje. Svakako stojim iza toga da je naivna i povodljiva - kazala je Slovenka.

- Gore Bog sve radi, ako je nekome suđeno, to će se desiti. Ja protiv toga ne mogu da idem. Nikoga ja ne mrzim, ali to je tako. Ja ću svakako porazgovarati sa njom kada izađe, meni je najbitnije da je ona zdrava. Nisam saglasna sa mnogim stvarima, pričaćemo sa njom, moja sestra i ja - rekla je ona.

MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ VAN SEBE ZBOG NJENE TRUDNOĆE Hitno ide kod Filipovih roditelja u Crikvenicu, rešila da se suoči sa njima!

TV Pink/Printscreen

 

Aleksandra je podsetimo izjavila da bi volela da ode kod Filipa Cara u Crikvenicu.

- Volela bih da odem dole kod njega, da vidim kako je tamo...On je sam pričao da će me odvesti tamo kad se završi, ako bude sve u redu. Volela bih da upoznam njegovu mamu, Bruna, tatu i celu ekipu - rekla je Aleks, na šta se Car nadovezao:

- Nikad nisam imao vezu u rijalitiju da je bila ovakva, niti sam osećao ovo kao što osećam sada prema njoj i da osećam taj mir. Imao sam ludila, strasti, zaljubljivanja, ali znaš kad sam imao osećaj da će uskoro da se završi i da nema nikave perspektive i da je to: "Trla baba lan" - nadovezao se Car.

ISPLIVALA ŠOK FOTKA ACE BULIĆA IZ PROŠLOSTI Slikao se sa sinom ubijenog, scena izazvala karambol! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading