BOLI JE ALEKSANDRA VIŠE OD SVEGA Maja se obrušila na Filipa i Nikolićevu, Car joj uzvratio žestoko
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Nominacije" Maja Marinković je iznela svoje mišljenje o Lepom Mići i Žani Đorđević. U jednom trenutku je iskoristila momenat da provocira Aleksandru Nikolić i Filipa Cara. 

Kao što je Mića rekao naš odnos varira od sjaja do očaja. Mića jeste darežljiv, uvek se nađe kad je nekome teško da pomogne. Moram da priznam da je u "Zadruzi 2" bio jako dobar prema meni, u trojici takođe, a u "Zadruzi 4" smo se svađali zbog nekih ološa koji su se mešali, a on je bio na suprotnoj strani - pričala je Maja.

- Aludiraš na mene, nastavi - dodala je Aleks.

Šta hoće ove Janjuševe kombinacije? Veprino debela, grickaj i budu miran - dodala je Maja.

BOLI JE ALEKSANDRA VIŠE OD SVEGA Maja se obrušila na Filipa i Nikolićevu, Car joj uzvratio žestoko

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Izgledaš kao stalak za infuziju - poručio je Car.

Janjuševe kombinacije su se mešale u ljubav Jaška i Maše. Ne mislim da Mića ima lošu nameru, ne slažem se sa stavovima koje zastupa, pristrasan je u nekim odnosima, ali to je njegovo pravo. Žanu obožavam, meni je Žakica top. Ljubomorne i sujete žene je ne podnose jer bi njihovo muškarci bili sa njom. Ona je dobar drug, oratak, brat i žena, majka, granica. Pokazala je kako može da se ponaša normalan par i da nema tuče i vređanja. Miću poznajem pet godina i bila bih đubre, Žaki nemoj da zameriš - rekla je Maja.

ZVEZDAN NEMILOSRDNO PONIŽAVA ANĐELU Obrušio se na nju i krenuo da je rešeta, a tek da čujete sa čime ju je uporedio! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading