STRAVIČNE OPTUŽBE NA RAČUN SANJE GRUJIĆ Raskrinkan njen poremećaj, svi šokantni detalji izneti u javnost
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bivša učesnica rijaliti programa "Farma", Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana, inače poznata srpska književnica, večeras je bila gost u emisiji "Pitam za druga" na RED televziji, gde je u razgovoru sa voditeljkama Anom Radulović i Anastasijom Buđić komentarisala dešavanja u Beloj kući.

Ona se ovom prilikom osvrnula na vezu i turbulentan odnos Sanje Grujić i Marka Stefanovića, te je prvo pričala o Sanji, sugerišući da se Sanja ponaša kao da boluje od autizma. 

- Ne verujem da Maja gleda ovog dečka. Moguće da su nešto imali, ali mislim da Sanja preteruje u ljubomori, nema razloga da se svađa. Deluje mi čudno, potpuno je autistična, opsednuta tom vezom i ne sviđa mi se ove sezone. Bila je rečita prošle sezone...Čak i onda kada je bila sa Carem, rekla je: "Ja sam to htela i gotovo", to je bilo simpatično - rekla je Jasmina.

- Kako Vam deluje Marko - pitala je voditeljka.

- On je pozitivniji od nje u toj vezi, ali je on kratkog fitilja. Moguće da ona s tim pritiskom utiče na njega. Nenormalno mi je da budeš sa nekim zagrljen 24 sata...Toksičan odnos sto posto, ne verujem da će da bude bolje ako budu nastavili napolju. Mislim da je to katastrofa - rekla je Jasmina.

ANA SLOMLJENA ZBOG NJENE SMRTI Gušila se u suzama i zajecala, a reakcije pojedinih takmičara je stravična!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading