POJAVILA SE FOTOGRAFIJA Evo gde se nalazi kuma Ane Ćurčić nakon što je zbog pretnji Slavnića otputovala iz Srbije! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Milena Kačavenda, kuma aktuelne zadrugarke Ane Ćurčić, napustila je Srbiju, a kako se navodilo u domaćoj javnosti, to je učinila zbog pretnji koje dobija. Međutim, realnost je posve drugačija.

Naime, kako se navodi, ona je otišla u Francusku, gde bi trebalo da se sretne sa muškarcem kog je upoznala preko društvenih mreža. 

- Milena je napustila Srbiju i otišla da poseti Francusku rivijeru, gde će upoznati budućeg supruga. Oni su se upoznali preko "Zadruge", javio joj se i otpočeli su virtuelnu romansu, a trebalo bi da stanu i na "ludi kamen" ako sve bude bilo kako treba, kako je najavljivala u proteklom periodu - tvrdi izvor Republike i dodaje:

- Blista od sreće i jedva čeka da napuni baterije, koje su joj se potpuno ispraznile dok je branila Anu. Nije je napustila, i dalje je uz nju, ali mora malo da se posveti sebi, jer je sve svoje slobodno vreme utrošila na pravdanje svoje kume.Podsetimo, otkako je Ana Ćurčić ušla u Zadrugu, Milena Kačavenda ju je svim silama branila i iznosila razne dokaze protiv Moke i Zvezdana Slavnića, zbog čega su je oni i prijavili policiji da je ugrozila njihovu bezbednost.

Ona je odlučila da uzvrati, pa ih je tužila zbog uvrede časti, te traži odštetu od dva miliona dinara.

BIO JE U VEZI SA ĆERKOM PEVAČA Sin Ace Bulića koji je pretio čoveku da će ga oteti, nekada je bio sa ovom lepoticom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading