"ZAKOVAN SAM ZA KREVET" Prvo oglašavanje Dejana Dragojevića nakon što se vratio u Srbiju, potpuno zbunjen otkrio kako se oseća
Foto: Alo/Printscreen

Dejan Dragojević priznao je da je promenio veru, a tokom Ramazana otišao je u Medinu, a zatim u Meku.

On se sada vratio u Beograd, a tim povodom se oglasio na svom Instagram profilu.

Dejan je na snimku delovao vidno zbunjeno, nije znao dan kada se vratio u Srbiju, pa je otkrio da je sve vreme spavao i da ne zna kada je tačno stigao u prestonicu.

- Stigao sam juče, sinoć sam stigao u Srbiju. Juče sam stigao, ne, stigao sam kući, ne znam tačno kada. Zakovan sam za krevet, spavam i odmaram. Tamo je bilo 35 stepeni, zapušen mi je nos, na suncu je tamo bilo 800 stepeni. Živ sam i zdrav sam, morao sam da se naspavam. Let me je razneo, klackao sam se iz Sarajeva do Beograda - rekao je Dejan.

Podsetimo, Dejan se nedavno oglasio i otkrio da li je ispratio sve šta se pisalo o njemu nakon što je priznao da je muslimanske veroispovesti.

- Postim i ne čitam sve šta se piše. Ja sam se vratio islamu pre četiri godine. Niko ne može da te natera na to. Moja odluka je bila. Zašto bih morao da pričam na silu? Kada sam osetio od srca da treba da pričam da sam musliman, to sam uradio. Klanjao sam u rijalitiju. Nikada nisam preskakao, neki su znali, neki nisu. Volim što sam musliman - otkrio je Dejan za "Premijeru".

https://www.alo.rs/zadruga/zadruga-uzivo/744936/marko-izvredao-sanju-grujic-a-ona-mu-udarila-na-majku-sokantne-reci-i-scene-u-zadruzi/vest

"MAMA TI JE KU*VA" Marko izvređao Sanju Grujić, a ona mu udarila na majku, šokantne reči i scene u Zadruzi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Roza

07.04.2023 17:41

Sto si dosao u Srbiju,sto nisi ostao u Sarajevo.Srbija nemari za jednog poturicu.

djordje anunaki

07.04.2023 18:50

Opstace i Srbi i Srbija i bez tog poturice...

Billy The Kid

07.04.2023 23:15

Budi i Marsovac ako hoćeš! Svako bira ko je i šta je! Nemoj samo da utičeš na druge da krenu tvojim putem.