DRAMA NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA Zvezdan ponovo pokušao da se ubije, pretio Ani, pa otkrio šokantne detalje!
Foto: Printscreen

Kontroverzni učesnik Zadruge Zvezdan Slavnić ne prestaje da maničnim ponašanjem psihički maltretira bivšu partnerku Anu Ćurčić, a u najsvežijoj drami zapretio je suicidom.

Naime, bivši nevenčani supružnici ušli su u novi sukob u kome je Slavnić šokirao izjavom:

- Evo, ja ću da donesem nož i uceniću te da kažeš da li sam čovek ili nisam - manipulisao je Slavnić, dok ga je Ana molila da je ostavi na miru i ne maltretira je.

- Ti si mene uništio, a nikada me nisi ni voleo. Sada bar pokušaj da me ispoštuješ - rekla mu je, ali avaj.

- Ušla si ovde kao najveći cinkaroš, lagala si svoju decu za pare, a o meni konstantno iznosiš neistine. Ko tebi više može da veruje? - nastavljao je Slavnić ne obazirući se na njen vapaj da je ostavi na miru.

- Mene je sramota što sam ikada bila tvoja. Loše mi je kada ti čujem glas, ne mogu više da te gledam - odbrusila mu je Ćurčićeva, što ga je ovog potpuno razbesnelo.

- Ti si zlo, a sve što radiš ovde je loše. Sad ću da uzmem nož da isečem vene!

Ana je u bunilu krenula ka kapiji sa ciljem da napusti „belu kuću“, a kako nije uspela da zadrži emocije, oštro je osudila reči svog bivšeg nevenčanog supruga:

- Ti nisi normalan, treba da se lečiš. Uopšte te ne diram i sve što želim jeste da odem od tebe - govorila je Ana čekajući da se kapija otvori, ali Slavnić ju je sprečavao u toj nameri, te nastavio da je ponižava:

- Ne balavi, Ana, nego konačno priznaj šta je tvoj cilj sa mnom. Svi znaju da bi mi se sutra vratila, sklanjaj se od te kapije - urlikao je on histerično, dok mu je Ćurčićeva žustro udarila kontru:

- Skloni se, neću da pričam s tobom. Ne mogu da te gledam, bre!

Anu od kapije nije moglo da odvoji čak ni obezbeđenje, a njena najbolja rijaliti drugarica Zorica Marković istrajala je u odluci da je odvrati od napuštanja imanja.

Prvo staklo u vrat, pa onda nož u venu

Slavnićevo konstantno privlačenje pažnje odavno je uzelo maha, a granice u divljačkom ponašanju ne postoje. On je najbolji primer toga da manipulatori, u svrhu ostvarenja svog cilja, nemaju ni obraza ni srama, a verovatno najupečatljiviji momenat njegovog zverskog divljanja bio je onaj u kome je simulirao suicid. Naime, u toku jedne od bezbroj drama u kojima je učesnik, Zvezdan je razbio staklo, te pretio kako će ga zariti sebi u vrat i time postići letalan ishod. Ukućani su ga zdravorazumski sprečili u tome, ali na njegove pretnje i manične faze očigledno nije stavljena tačka.

BIVŠA ZADRUGARKA NAŠLA SE U NIŠKOJ BOLNICI Oglasila se Tara Simov i otkrila kako se osećaju ona i beba (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading