Dalila
Foto: Alo/Printscreen

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević, otkako je završila učešće u "Zadruzi 5", zaposlila se kao voditeljka na Hype televiziji.

Ona vodi veoma uspešan projekat, emisiju "Da li... sa Dalilom" i, sudeći po komentarima publike, odlično se snašla u ulozi tv lica.

Kamere joj nisu strane, pa će tako svoju karijeru nastaviti pred njima. Kako je objavio direktor Hype-a Saša Mirković, televizija Hyše uskoro počinje sa radom i u Bosni i Hercegovini! 

U njegovoj objavi vidimo da je označio Dalilu Dragojević, što ukazuje na to da će ona biti deo Hype BIH tima.

DALILA DRAGOJEVIĆ HITNO ODLAZI IZ SRBIJE? Saopštene neočekivane vesti, sve se preokreće, isplivalo i javno! (FOTO)

Printscreen

 

Pretpostavlja se da će se Dragojevićka vratiti u Bosnu, kako bi tamo nastavila karijeru, a nedavno je objavila i mali studio koji je napravila, kako bi mogla da se snima od kuće.

Inače, ona osim od televizije, zarađuje i od društvenih mreža, i to mnogo.

Posebno od Tiktok-a, na kojem redovno igra takozvane mečeve sa drugim korisnicima, a pobednik je onaj koji zaradi više poklona u vidu koinsa.

Na jednom Tiktok nalogu osvanuo je snimak u kome se tvrdi da je Dalila preko Tiktok platforme zaradila 4.4000 evra, putem lajv prenosa.

ANĐELA ĐURIČIĆ JE POBEDNIK ZADRUGE 6? Isplivao zabranjeni snimak, Zadrugarke se izlanule misleći da ih kamere ne snimaju! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading