TAKIJA MARINKOVIĆA OPTUŽILI DA JE IMAO INTIMNE ODNOSE SA ĆERKOM On se hitno oglasio i šokirao odgovorom na stravične optužbe, poručio samo jedno!
Alo

Otac aktuelne zadrugarke Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, za medije se oglasio kako bi žestoko opleo po Filipu Caru i odgovorio na navodne optužbe da je kako kažu, "opštio sa ćerkom".

Ovo je izazvalo veliki gnev kod Takija, pa je žestoko osudio Cara.

TAKIJA MARINKOVIĆA OPTUŽILI DA JE IMAO INTIMNE ODNOSE SA ĆERKOM On se hitno oglasio i šokirao odgovorom na stravične optužbe, poručio samo jedno!

Privatna arhiva

 

- Je l' to može normalan čovek da izjavi? Znači oni nemaju više šta da kažu, kako da uvrede Maju Marinković, jer su protiv nje nemoćni! Pa imaju oni mamu i sestru i sve tamo.. Njemu su roditelji razvedeni, njemu je kuća pod hipotekom! Da, mama mu radi na brodu! Skoro sam bio sa ljudima, upoznao sam neke devojke i momke iz Crkvenice, tako da su mi pokazivali slike od tog nasilnika, koji je tri puta padao u nesvest dok su ga vodili iz Crkvenice za Zagreb! Da tačno je da je napastvovao devojku, lično mi je devojka rekla! Njen stric ga je vozio. Kuća mu je pod hipotekom, a ovde se predstavlja kao milioner! To su ljudi meni rekli iz prve ruke, čak sam se i slikao sa njima. Ja ne pričam napamet, jer ja ne mogu da pričam nešto što ne znam. - rekao je Taki i dodao:

Taki i Maja

Alo

 

- Otac pijanac, on manijak, tamo je nebitan, izdaje one ležaljke, izdaje one papuče leti kad dođu ti turisti, prodaje krofne po plaži! A on mi glumi nekog mangupa ovde! Došao dva puta u Beograd na ekskurziju i on sad sve zna, ko je gde izlazio, svačiju prošlost! Druži se sa dva-tri fana i dva-tri rijaliti igrača i sad glumi mangupa po Beogradu, a dva puta su ga spasili! Kada su ga neki moji prijatelji izveli iz kluba plakao je kao malo dete, čak je i ur*nirao u gaće! Kako se tresao kao prut ispred tih klubova! Toliko o tome koliko je on mangup u Beogradu, a za mene se zna.. Ja sam već 30 godina i na ulici i o meni se sve zna.. I odakle mi novac, o meni se sve zna. Pola Beograda sam joj kupio! Neće sad mati, što kaže Slađa 70 kupaćih, nego će imati 80 kupaćih kostima! - zaključio je Majin otac.

ANA ĆURČIĆ PONOVO DOTAKLA DNO Govorila kako je Zvezdan tukao i maltretirao, a sada izjavila nešto što je razočaralo gledaoce!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading