"JA ĆU DA KLANJAM OVDE" Dejan Dragojević ponovo javnost ostavio bez teksta, niko ne može da veruje šta radi, hitno se oglasio! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Dragojević javno je otkrio da je prešao u islam, a nedavno je otputovao u Saudijsku Arabiju odakle se redovno oglašava.

On je sada na svom Instagram profilu objavio snimak iz Kabe - centralnog svetilišta islama.

Dejan je u snimku otkrio da će tu da klanja, a to će mu ujedno biti i najbliži saf.

- Za pola sata treba da zaučim, sedim ovde već dva sata na suncu, ako Bog da biće mi najbliži saf koji može da postoji. Svi se okrećemo prema Kabi, a ja ću da klanjam ovde ispred- rekao je Dejan u snimku.

Printscreen

 

Inače, Kaba je centralno svetilište islama. Predstavlja kiblu, tj. posebnu tačku prema kojoj se muslimani okreću u vreme molitve. Kaba za muslimane predstavlja središte sveta, njegov „pupak”. Smatraju da je ona prvo što je Alah stvorio.

Podsetimo, Dejan Dragojević je tokom braka sa Dalilom Mujić promenio veru i prešao u islam, a njegova majka Biljana Dragojević, koja zbog lošeg odnosa sa snajkom dugo nije bila u kontaktu sa sinom, otkrila je da nije znala za ovu njegovu odluku, te da je bila iznenađena kada je saznala.

- Pa šta ja da vam kažem. On je punoletan, može da radi šta hoće. Znate šta, o veri se mnogo ne zna, zato svašta pišu, tako da... To je njegov izbor - rekla je ona i otkrila da podržava Dejanovu odluku da iz pravoslavlja pređe u islam.

- Uvek sam podržavala šta god da je bilo, šta god da se desi. Svako je uz svoje dete - rekla je ona za Pink.

FILIPU CARU SLEDI HITNA DISKVALIFIKACIJA? Brutalno udario i raskrinkao produkciju, otkrio šokantnu tajnu! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mile

01.04.2023 18:16

Ostani tamo za bolje i nisi samo nas oslobodi više čitanja o tebi nebitan lik.Slike ostavi za svoj kućni album.