ANĐELA NAPUSTILA ZADRUGU U PRATNJI OCA I ADVOKATA Ucenila produkciju i sve uradila u tajnosti, gledaoci u šoku!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić je noćas doživela nervni slom, kada ju je Zvezdan Slavnić ostavio pred svima rekavši da je sve bio dobro osmišljen plan i dogovor njega i Ane Ćurčić, da bi odmah potom rekao kako je u pitanju prvoaprilska šala. 

Anđeli nikako nije bilo do smeha i zabave, već je zbog neslane šale svog dečka izletela iz Bele kuće kao furija i počela da lomi prozore po imanju, urla i preti. 

ANĐELA NAPUSTILA ZADRUGU U PRATNJI OCA I ADVOKATA Ucenila produkciju i sve uradila u tajnosti, gledaoci u šoku!
Printscreen

Ona je čak u jednom momentu uslovila produkciju, rekavši da neće više nositi bubicu, niti će učestvovati u emisijama ukoliko je odmah ne izvedu na razgovor, do čega na kraju nije došlo. 

Brojne stranice na društvenim mrežama, koje su posvećene Zadruzi i zadrugarima ne prestaju da komentarišu Anđeline ispade od noćas, a onda je usledio šok i situacija je postala vanredna - Anđela Đuričić je rano jutros napustila Zadrugu u pratnji oca i advokata!

- Helga napustila Zadrugu jutros. Piše se da je otac sa advokatom i papirima o njenom zdravstvenom stanju došao po nju u Šimanovce. A mogla je biti voditeljka... Aprililili - stoji u objavi koja je očigledno još jedna prvoaprilska šala na Đuričićkin račun. 

ODMAH MU REKLA Žana zamerila Marku ove stvari, a ovo je njegova reakcija o kojoj svi bruje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading