OD OVOG NE MOŽE GADNIJE Novi fetiš Anđele Đuričić zgrozio sve, uradila ovu stvar, a komentari samo pljušte: Ovo nije normalno!
Foto: Alo/Printscreen

Turbulentni odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića iz dana u dan privlači pažnju javnosti. Ona je, pored svakodnevnih poniženja, ljubila i Zvezdanova stopala, a sada je izjavom ostavila sve bez teksta.

- Šta ćemo prasice - pitao je Zvezdan.

- Da se kupamo...Skini se, ja idem da se okupam tu i čekaj me u krevetu. Najmanji problem, sutra ćeš da se okupaš, čist si kao sunce. Moj ljubić uvek miriše na čisto. Jeste da je trčao sobom i da je napravio moja lepa stopalca skroz crna, prvi put sam videla da su uprljana, ali mi se sviđaju svakako - rekla je Anđela.

"Ovo nije normalno", "Ovoliko nisko nijedna do sad nije pala, a svi znamo šta su radile Dalila, Tara, Maja, Luna u prvoj sezoni", "Nema kraja njenoj bolesti", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić iskoristio je prvi april, kao dan kada se zbijaju šale, te je izrekao kako je dogovor između Ane Ćurčić i njega, te je Anđela Đuričić izletela i počela da divlja po imanju.

Anđela je razbijala prozore po imanju, a srča je letela na sve strane.

- Kakav aprilili, on se igra sa mojim životom - plakala je Anđela.

- Smiri se - vikao je Mića.

- Hoćeš li mi objasniti zašto ovo radi?! Ne mogu da shvatim kao šalu njegovu priču za dogovor - divljala je

-Je**te zaje**ncija malo - rekao je Zola. 

NAKON ŽESTOKE AKCIJE Miljana i Zola ušuškani jedno uz drugo, ovim prizorom svima dali do znanja koliko im prija boravak na Rajskom ostrvu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading