SPREMNA DA SE DISKFALIFIKUJE Anđela priznala Zvezdanu da joj je to jedini izlaz, a on joj predložio nešto što je nju slomilo!
Foto: Printscreen

Nakon dramatične situacije u Zadruzi, Anđela Đuričić popričala je sa Zvezdanom Slavnićem. Tom prilikom Zvezdan je pokušao da urazumi ljubavnicu i da je ubedi da stavi bubicu koju je prethodno skinula. 

Međutim, Anđela je sve vreme tražila da napusti rijaliti, a Zvezdan joj je predložio da krene na seanse kod psihiloga.

- Ja nisam ništa uradila, osim jedne greške - tvrdila je Anđela.

- Ti si toliko bezobrazna, da me čudi da ti ne postave 100.000 pitanja. Sad ide vikend, do ponedeljka ništa, tražićemo da ideš kod psihologa na razgovore. Moliću ih da te izvedu! - poručio je Slavnić.

- Ne zanima me ništa, ni nominacije, ni intervjui, ništa me ne zanima. Ja ne znam da li mogu psihijatri da mi pomognu, jedino postoji način da se diskvalifikujem! Prihvatam da napustim rijaliti - rekla je Anđela.

- Ako se odrakneš rijalitija, odričeš se mene! Ja bih tebi tako uradio, najbolje je da mi ti kažeš šta bih ja uradio. Da li stvarno misliš da bih ti oprostio, kada bi ti otišla? - poručio je Zvezdan.

ŠOKATNO SAZNANJE Kad misli da ga niko ne vidi, Bilal ostavlja Maji na krevetu jednu stvar, pokušao da se izvuče, pa nju nazvao bolesnicom!

 

Komentari (0)

Loading