NIKADA JE NIJE ZABORAVIO Aca Bulić i dalje nosi Ćurčićevu u srcu, a ovo je čeka kada izađe iz Zadruge
Foto: Alo/Foto: Alo/printscreen

Aca Bulić otkrio je da će sačekati svoju bivšu devojku, Anu Ćurčić da izađe iz rijalitija, kao i da mu ništa sa strane nije bitno jer on zna da mu je zadrugarka i dalje u srcu posle toliko vremena.

U Beloj kući česte su svađe između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, a jedan od glavnih razloga njihovog neslaganje jeste i takmičarkin bivši partner Aca Bulić.

Ana i Aca

Alo

 

Voditeljku Sanju Marinković je zanimalo da li će Bulić biti u studiju da sačeka Anu kada se bude završio rijaliti, na šta je on potvrdno odgovorio.

- Naravno, biću tu da je dočekam. Ja znam da je Ana meni u srcu - završio je on.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je nedavno šokirao javnost kada je rekao da je Aca Bulić navodno varao i maltretirao Anu Ćurčić, a da ona to nikada nije želela da prizna. Tim povodom se oglasila njena kuma, Milena Kačavenda, koja je u potpunosti negirala Zvezdanove navode.

NIKADA JE NIJE ZABORAVIO Aca Bulić i dalje nosi Ćurčićevu u srcu, a ovo je čeka kada izađe iz Zadruge

Printscreen

 

- Meni je žao što je Ana zahtevala da se povučem i ne govorim o mnogim stvarima. To je jedna teška laž. Ne mogu da verujem da je ona sinoć ponovo krenula sa nekim izlaganjem i opet se povukla. Ovo je jezivo šta čovek izjavljuje. On toliko pokušava da manipuliše i koristi sve moguće situacije - govorila je Milena.

BOLJE DA JOJ NE STANE NA ŽULJ Oglasila se mama Ane Spasojević nakon što je Valentina optužila da je licemerna, a evo šta kaže o Terzi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading