Dalila
Foto: Alo/Printscreen

Dalila Dragojević je dobar deo honorara iz "Zadruge", u kojoj je osvojila drugo mesto, i sve što je prethodnih meseci zaradila na Tiktoku, na kom u uključenjima uživo ponekad provede i po 20 sati, uložila u kompletan remont lica.

Kako saznajemo, ona je na ovo zadovoljstvo potrošila čak 20.000 evra, a rezultatima zahvata je i više nego zadovoljna.

Da je promena u odnosu na pre samo mesec dana očigledna, vidi se i po tome što sada deluje potpuno neprepoznatljivo i da više ne liči na sebe, što su primetili i brojni korisnici društvenih mreža. Dalila je zahvat izvršila u inostranstvu, a ovog puta je sredila usta, jagodice, uši, oči i zube. Ona je stavila i nove silikone u grudi, koje je povećala za jedan broj, što joj je bilo u planu već duže vreme.

POTROŠILA ČITAVO BOGATSTVO Dalila dala 20.000 EVRA na nove usne, uši, jagodice, silikone i zube, neprepoznatljiva je

undefined

 

- Dalila je druga osoba! Auu, pa ona više ne liči na sebe! Oči su joj kao da je Kineskinja! Ovo je pobeda - Dalila je operisala i uši! Dulila je kao naduvani balon! Sestro, prevazišla si i Daru Bubamaru! - samo su neki od komentara na mrežama.

Podsetimo, Dalila je nedavno progovorila o tome šta je sve promenila na sebi:

- Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest meseci izađe iz tvog tela, a ti, ako želiš, možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije, jer sam imala koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak - rekla je tada Dalila.

ČEKAM 48 SATI DA SE TELEVIZIJA PINK IZJASNI Milena Kačavenda dala ultimatum, pa krenula da preti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading