FILIP PRENEO ALEKSANDRI POLNU BOLEST? Nikolićeva mora hitno da napusti Zadrugu, zajecala na sav glas! (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Turbulentatn odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara obeležio je šestu sezonu rijaliti programa "Zadruga". Njih dvoje se često svađaju, ali i neretko nakon tih sukoba završe ispod pokrivača i pomirenje ozvaniče intimnim odnosima.

Aleksandra je zbog Filipa ostavila Dejana Dragojevića. Međutim, to nije sprečilo Cara da joj u rijalitiju okrene leđa i započne romansu sa Majom Marinkovič i Milicom Veselinović.

 

 

Nakon što su Car i Aleks po ko zna koji put ozvaničili svoju vezu, došlo je do novog sukoba među njima. Aleksandra je optužila Filipa da je zbog njega morala da izlazi sa imanja i da posećuje doktora.

- Aleks dobila bolest od Cara - piše u opisu videa koji kruži društvenim mrežama.

- Mrš, mrš! Zbog tebe idem kod doktora, kl*šaru jedan. Mrš! Zbog tebe i tvojih k*rvetina, j*bem te u usta - vikala je Aleksandra.

Ispod ovog videa su krenuli da se nižu komentari da je Car preneo Aleksandri neku polnu bolest, s obzirom na to da ona spominje i devojke sa kojima je bio intiman. Ovo nije toliko čudno, pošto zadrugari redovno imaju nezaštićene s*ksualne odnose i često menjaju partnere u rijalitiju.

ZVEZDAN RASKRINKAO ACU BULIĆA Izneo o njemu stravične detalje, Ana Ćurčić izgubila kontrolu i zaurlala iz sveg glasa!

Komentari (1)

Loading