ČEKAJ ANA, MOJA SESTRA SE ZABAVLJA SA ZVEZDANOM Ćurčićeva otkrila na koju neprijatnost je naletela dok je radila ovo
Foto: Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević poveo je temu o sukobu Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, te je Zvezdan "uleteo" u njeno izlaganje.

- Po nekom mirnom rešenju bi trebalo da ispostavi račun, da to platim i da povuče sve što je rekla. Pošto je ona zbog svojih dobrih poslovanja sa kafom, poenta je da su samo pare u pitanju - rekao je Zvezdan.

ČEKAJ ANA, MOJA SESTRA SE ZABAVLJA SA ZVEZDANOM Ćurčićeva otkrila na koju neprijatnost je naletela dok je radila ovo

undefined

 

- Koliko si godina unazad pričao da mi se izvinjavaš što si prokockao i da si dužan meni i mojoj deci?! Zašto si ušao u "Zadrugu?! Poenta je da lažeš, da si me ostavio bez ičega, da si sve prokockao i što imaš i što nemaš, da nam obezbediš da imamo krov nad glavom. 200 evra si me zadužio da vraćam tvojoj je**čici, koju si doveo u naš stan. Od srca mi je kupio auto - rekla je Ana.

- Zvezdan kaže ovako: "Priznajem, uradio sam 200 loših stvari, ali priznaj ti jednu stvar", njega boli ta nepravda. Da li je kocka najveći problem tvojih životnih problema - rekao je Darko.

- Da, jedan od - rekla je Ana.

- Zbog čega si mu poslala tortu u obliku ruleta ili čega već - pitao je Darko.

- Ma ne, stalno sam ga gledala za tim stolom, pa zbog toga - rekla je Ana.

ČEKAJ ANA, MOJA SESTRA SE ZABAVLJA SA ZVEZDANOM Ćurčićeva otkrila na koju neprijatnost je naletela dok je radila ovo

 

 

- 70 odsto je sedela pored mene. Pravila je ona lažnu sliku o meni sada, kao i napolju. Mogla je da uzme kad god hoće pare napolju, nije ni sada uradila. Sada ona priča sada svoju jadnu i bednu priču. Ona je toliko ponosna, da je slagala svoju ćerku koliko će da bude ovde. Ona je ovde slagala 45 stvari. Ti si mogla da odeš od mene, da pokupiš decu i odeš u pi**u lepu materinu - rekao je Zvezdan.

- Šta si rekao mom detetu pre nego što si ušao u "Zadrugu" kada si je gađao flašom?! Ubio bi me od batina da sam pozvala policiju - zaplakala je Ana.

- Četiri godine sam u zatovru, ti ako imaš to da te neko maltretira, ti ćeš da se miriš sa tom osobom?! Taj isti čovek koji je tukao, je**o joj majku, ti ćeš pustiti svoju decu sa njim i da ide po njih - rekao je Zvezdan.

- Moja deca to nisu znala...Od 2013.godine do 2017.godine je bilo tog ponašanja. On je otišao gde je otišao, ja sam pre toga želela da odem od njega, ti mi nisi dao da odem od tebe. Htela sam da odem pet dana pred "Zadrugu", da se raskantamo, pa si mi onda rekao da ti vratim 12 hiljada švajcaraca što si mi slao. Ti si odlazio da odeš kod majke da pretiš. Štekovala sam se od tebe, pretio si mi, plašila sam te se. Patološki sam te se plašila, sada više ne - rekla je Ćurčićeva.

ČEKAJ ANA, MOJA SESTRA SE ZABAVLJA SA ZVEZDANOM Ćurčićeva otkrila na koju neprijatnost je naletela dok je radila ovo

undefined

 

- Ti si patološki lažov - rekao je Zvezdan.

- Moj tata je bio direktor jedne italijanske firme, zaposlio je i mene. Tada sam bila tri godine razvedena, zaposlio je i Zvezdanovu mamu. Počeli smo da radimo tu kafu, radili smo celu Srbiju. On je gospodin tada, naravno, kockao. Kako je išao posao, ja sam dobijala isplate, na primer, na nedeljnom nivou. U jednom momentu se desilo da smo uzimali 300 kilograma mesečno, krenulo je malo jače. Već je krenuo Slavici da pominje da bi prodao stan. Njegova mama i ja smo se dogovorile, ja sam joj rekla da je posao porastao, da radimo, super nam je. On je sedeo kod kuće, ja sam plaćala, brinula, on je igrao tikete. I tada, u tom vremenskom periodu, ja saznajem, za tu čuvenu preveru, jednu od te dve. Devojka sa kojom me je prevario, je sestra od moje drugarice koju poznajem 15 godina. Ja radim pedikir, pominje se njegovo ime i ona mi kaže: "Čekaj Ana, to ime mi je poznato, moja sestra se zabavlja sa Zvezdanom Slavnićem". Pošto su Italijiani tražili garanciju, mi smo stavili hipoteku - rekla je Ana.

AFERA "KOCKA" I DALJE TRAJE Ana ponovo progovorila o teškom životu sa Zvezdanom, on skočio kao oparen

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading