DOKLE VIŠE? Nakon današnjeg nasilja nad Anđelom, Zvezdan napao i Miljana
Foto: Printscreen

Ljubavnici Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, imali su svađu tokom današnjeg dana, a sve je počelo zbog toga što je Anđela proglašena za najnemoralniju osobu, što joj je, svakako, zasmetalo.

Ona je zbog toga napala Miljana Vračevića, koji nije imao lepe reči za nju, a Zvezdan je u besu gađao jastukom i pogodio svoju partnerku u predelu glave, na šta je ona vrisnula: "Nemoj, Zvezdane!".

DOKLE VIŠE? Nakon današnjeg nasilja nad Anđelom, Zvezdan napao i Miljana

 

 

Zvezdan je hteo da stane između Anđele i Miljana, pokušavajući da ostane uzdržan, ali mu to nije pošlo za rukom.

U jednom trenutku skinuo je bubicu i počeo da drži slovo Đuričićevoj, govoreći joj da ne sme da vređa njegovog dobrog druga Miljana.

- Nemoj nikada da uvrediš čoveka. Ako ćeš nešto, ne možeš preko mene. Ja imam pravo da grešim, ali ti ne. Ti kada se svađaš sa svojim drugaricama, ja se neću mešati. Vidiš ove oči - govorio je Zvezdan, držeći Miljana za glavu i pokazujući na njegove oči. Vračević je u tom trenutku pokušao da se otrgne i ode od njega, ali ga je Zvezdan uhvatio za gušu i vratio ga na stolicu.

DOKLE VIŠE? Nakon današnjeg nasilja nad Anđelom, Zvezdan napao i Miljana

 

 

- Nećeš meni da bežiš! U to ja verujem. Da li on ne zna gde je levo-desno, u to verujem. Samo ti ovo kažem, pusti mene da ja odlučim - rekao je Zvezdan, a Miljan mu se usprotivio.

- Ti bi stao uz mene da pravim gluposti? Stao bi k**ac, Zvezdane. Ja sam te pitao na bazenu da li je to to, ti si rekao da ne znaš ni sam - viknuo je on, a celu scenu pogledajte u videu ispod.

SESTRA ANE ĆURČIĆ NE SME NI DO PRODAVNICE Milena Kačavenda iznela jezive detalje, porodica njene kume živi u strahu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading